Warta Breaking Armenia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Mexico Breaking News News wong Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Warga negara Rusia nembak nalika nyoba nyebrang kanthi ilegal saka Meksiko menyang Amerika Serikat

Warga negara Rusia nembak nalika nyoba nyebrang kanthi ilegal saka Meksiko menyang Amerika Serikat
Warga negara Rusia nembak nalika nyoba nyebrang kanthi ilegal saka Meksiko menyang Amerika Serikat
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Layanan pers ing Perlindhungan Bea Cukai AS ujar manawa agen Patroli Perbatasan AS wis ngeculake senjata api sing diterbitake layanan kasebut ing insiden sing nglibatake warga Rusia cedhak Lukeville, Arizona.

"Kira-kira jam 7:15 sore, agen Perbatasan Border nanggapi subyek sing dicurigai nyebrang tapel kanthi ilegal ing sisih wétan Lukeville, Arizona. Nalika agen kasebut nyoba nyekel subjek kasebut, ana perselisihan fisik, lan agen kasebut mbebasake senjatane, lan nyerang subjek kasebut, "ujare layanan pers.

"Subyek kasebut, warga negara Rusia, diangkut liwat helikopter menyang rumah sakit wilayah Phoenix kanggo perawatan ciloko sing ngancam nyawa. Subjek kasebut isih ana ing rumah sakit saiki, "tambah layanan pers kasebut.

"Ejen Border Patrol sing nanggapi ora cilaka parah ing pertemuan kasebut. FBI lan CBP nggunakake Tim Insiden Kekuatan saiki lagi investigasi babagan insiden kasebut. Saiki ora kasedhiya informasi liyane, ”ujare layanan pers.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov