Airlines Airport Ngeculake Warta Mesir Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

AerCap lan EGYPTAIR mlebu sewa ing 2 pesawat Boeing 787-9 tambahan

Pilih basa sampeyan
AerCap lan EGYPTAIR mlebu sewa ing 2 pesawat Boeing 787-9 tambahan
AerCap lan EGYPTAIR mlebu sewa ing 2 pesawat Boeing 787-9 tambahan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

AerCap Holdings NV lan EGYPTAIR dina iki ngumumake manawa dheweke wis nindakake sewa operasi jangka panjang kanggo rong pesawat Boeing 787-9. Pesawat kasebut asale saka buku pesenan AerCap karo Boeing lan unit pertama dijadwalake dikirim ing taun 2021 karo unit nomer loro ing taun 2022.

Ing Oktober 2017, EGYPTAIR pesen karo AerCap kanggo enem pesawat 787-9, kabeh dikirim menyang maskapai ing taun 2019.

Pengumuman kasebut digawe sajrone Dubai Airshow 2019 ing ngarsane Ketua & CEO EGYPTAIR Holding Company Kapten Ahmed Adel, Ketua & CEO EGYPTAIR Airlines Kapten Ashraf Elkhouly, CEO AerCap Aengus Kelly lan Presiden & Kepala Komersial AerCap Philip Scruggs.

AerCap minangka pelanggan paling gedhe ing saindenging jagad 787 pesawat, kanthi total 117 duweke lan duwe pesanan.

Ngomong ing Dubai Airshow, CEO AerCap Aengus Kelly ujar, "AerCap bangga banget terus ndhukung program pembaruan armada EGYPTAIR lan ambisi pertumbuhan berkelanjutan. Kita matur nuwun banget marang kanca lan mitra ing EGYPTAIR kanggo kapercayan terus ing AerCap lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim EGYPTAIR lan Boeing nalika pesawat kasebut dikirim. "

"Aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo ngucapake matur nuwun banget kanggo dhukungan saka AerCap. Kita seneng bisa nambah kerja sama karo AerCap, mitra strategis sing kita kenal lan ngormati banget, "ujare Kapten Ahmed Adel, CEO lan Ketua EGYPTAIR Holding Company. "Pesawat B787-9 minangka pesawat paling maju kanthi teknologi," ujare Kapten Adel. "Kita bakal terus nggayuh visi strategis dadi maskapai sing disenengi kanggo Mesir lan para turis ing saindenging jagad, nggawa produk sing luwih maju lan layanan sing luwih apik kanggo para penumpang."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov