Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Kuwait News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Jazeera Airways ngumumake penerbangan anyar antarane Kuwait lan Al Ain, Abu Dhabi

Pilih basa sampeyan
Jazeera Airways ngumumake penerbangan anyar antarane Kuwait lan Al Ain, Abu Dhabi
Jazeera Airways ngumumake penerbangan anyar antarane Kuwait lan Al Ain, Abu Dhabi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit tanggal 8 Desember 2019, para turis Kuwait bakal bisa mabur langsung menyang Al Ain, Abu Dhabi kanthi pesawat anyar sing diluncurake Jazeera Airways. Maskapai penerbangan Kuwait independen, sing didhukung dening Departemen Budaya lan Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), ngumumake penerbangan langsung anyar menyang Al Ain ing acara perdagangan lelungan ing Kuwait. Acara kasebut kalebu akeh mitra utama DCT Abu Dhabi ing Al Ain, kayata Hotel Rotana, Hotel Ayla, Resor Al Bada, lan Al Ain Equestrian, Shooting, lan Golf Club. Kanthi nggawe rute langsung anyar, DCT Abu Dhabi ngarep-arep bisa nyengkuyung para pelancong saka Kuwait kanggo ngunjungi kutha Al Ain kanthi langkah kanggo ningkatake pariwisata menyang 'pusaka warisan' emirat.

Nabeel M. Al Zarouni, Manajer Promosi Regional, Timur Tengah, lan Afrika ing DCT Abu Dhabi, ujar, "Peluncuran rute penerbangan anyar minangka bab anyar pariwisata antarane Kuwait lan Abu Dhabi. Kita ngucapake matur nuwun banget marang Jazeera Airways amarga kerja keras lan kolaborasi ing pirang-pirang wulan kepungkur lan milih Al Ain minangka tujuan anyar ing taun 2019, lan kita bakal bisa kerja bareng karo dheweke mbesuk kanggo menehi semangat para penumpang saka Kuwait nemokake Al Ain karo pitulung rute anyar iki. ”

Andrew Ward, Wakil Presiden-Pemasaran & Produk Jazeera Airways, ujar, "Kita bangga bisa nggayuh tujuan nomer loro ing Uni Emirat Arab lan nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo njelajah lan nikmati permata sing didhelikake ing wilayah kita. Kita setya karo Jazeera Airways kanggo nyambungake penumpang saka jaringan menyang tujuan anyar kanthi njamin supaya tetep bisa menehi tarif rega lan layanan sing bisa dipercaya sajrone lelungan karo maskapai. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov