News

Ngatur awake dhewe UNWTO, WTTC lan PATA lan ora efektif?

Fujiyama
Fujiyama
ditulis dening editor

Endi UNWTO, WTTC, utawa PATA? Kepiye industri pariwisata jagad gumantung karo pimpinan sing ora duwe pengaruh marang pemerintah supaya ora ana peringatan lelungan kemul?

Print Friendly, PDF & Email

Endi UNWTO, WTTC, utawa PATA? Kepiye industri pariwisata jagad gumantung karo pimpinan sing ora duwe pengaruh marang pemerintah supaya ora ana peringatan lelungan kemul?

Rapat profil tinggi, pidato tanpa tumindak, lan nedha bengi kanggo para pimpinan kasebut kayane ngladeni awake dhewe. Setengah yuta pembatalan wis ditampa kanggo lelungan mlebu menyang Jepang, adhedhasar peringatan lelungan sing ora akurat. Industri pariwisata lan pariwisata Jepang ora duwe prospek pulih maneh tanpa ana koreksi drastis lan langsung.

Pitakon iki saiki ditakokake dening akeh wong sing melu industri lelungan Jepang. Lumrahe Jepang dilindhungi undhang-undhang lan alus. ETN Reader Tony Virili saka Hotel Solares ing Jepang nyuarakake frustasi karo komentar sing dikirim dina iki eTurboNews:

"Sanajan Honshu sisih lor ing Jepang wis rusak amarga bencana alam 3.11 lan krisis nuklir Fukushima sing terus-terusan ndadekake perjalanan menyang wilayah kasebut ora bisa digawe lan nggawe kuwatir babagan kunjungan ing Tokyo, kabeh Jepang (kalebu Hokkaido, Nagoya, Kyoto, Osaka, Kobe , Hiroshima, kabeh Kyushu, lan kabeh Okinawa) aman kaya gempa sing adoh banget.

“Ora ana kegiatan seismik utawa radioaktif sing ora normal, ora ana tsunami.

"Negara-negara sing duwe penasihat perjalanan kemul nglawan Jepang, ora produktif lan ora nggambarake kasunyatan.

Amerika Serikat lan Australia, antara liya, wis ngowahi peringatan lelungan sing diwatesi ing Jepang Wétan.

"Minangka penduduk Tokyo lan wong sing aktif melu panginepan, dadi sedhih banget amarga ana kerusakan saka penasehat pariwisata sing ora ngerti informasi babagan industri lan karyawane.

"Pers saiki, ngutip sumber pamrentah, nglaporake luwih saka 500,000 pembatalan sing wis ditampa ing saindenging Jepang wiwit tanggal 11 Maret. Nalika jaringan hotel gedhe bakal isih urip, sing duwe resiko minangka pendhudhukan sing luwih cilik, kalebu ryokan terkenal ing Jepang."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.