24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Senat Prancis milih 'Oui' kanggo Absinthe

0a3_411
0a3_411
ditulis dening editor

LONDON, Inggris - Wingi Senat Prancis pungkasane milih mbatalake larangan nglarang absinthe ing Prancis.

Print Friendly, PDF & Email

LONDON, Inggris - Wingi Senat Prancis pungkasane milih mbatalake larangan nglarang absinthe ing Prancis. Merek Inggris La Fee, bermitra karo Marie Claude Delahaye ing Musee De L'Absinthe ing Prancis, dadi merek pertama sing nyaring absinthe ing Prancis ing taun 2000. Iki nganti 85 taun tanpa produksi absinthe sawise larangan ing taun 1915, lan wiwitane kabeh absinthe sing diproduksi ing Prancis diekspor.

George Rowley, direktur pangurus La Fee, menehi komentar babagan swara kasebut: "Kita seneng banget ndeleng Prancis melu kategori absinthe maneh. Kita pisanan pindhah ing Prancis, wiwitane ngekspor menyang Inggris, lan terus ngasilake semangat semangat apik iki ing saindenging jagad. '

Marie Claude Delahaye, Direktur Musee De L'Absinthe, Prancis, nambah: "Absinthe duwe warisan sugih ing Prancis sing resonate ing saindenging jagad nalika dodolan absinthe kualitas terus berkembang. Pengunjung ing museum kepincut karo sejarah produk iki lan kita muji parlemen Prancis babagan keputusan bersejarah iki. La Fee nyekel aroma lan rasa sing disenengi panulis lan seniman hebat kayata Rimbaud, Toulouse ~ Lautrec lan Vincent van Gogh ing pungkasan abad kaping 19. ”

Ing taun kepungkur, La Fee, asosiasi karo Musee De L'Absinthe nampilake bukti bukti sing bakal diwenehake menyang La FFS [Produsen Federasi Prancis] kanggo ndhukung kasus kasebut kanthi legalisasi absinthe ing Prancis maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.