24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Industri Rapat News Kabar Breaking Senegal Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Senegal bakal tuwuh armada kanthi wolung Airbus A220s

Air Senegal bakal tuwuh armada kanthi wolung Airbus A220s
Air Senegal bakal tuwuh armada kanthi wolung Airbus A220s
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Senegal, maskapai penerbangan nasional Senegal anyar, wis mlebu Memorandum of Understanding (MoU) kanggo wolung wong Airbus Pesawat A220-300.

MoU kasebut ditandatangani dina iki ing ngarsane HE Alioune SARR, Menteri Pariwisata lan Transportasi Senegal.

Efisiensi A220s bakal ngaktifake Air Senegal kanggo nyuda biaya operasional maskapai nalika menehi kenyamanan marang penumpang ing armada kasebut. Sadurungé ing taun 2019, maskapai kasebut dadi maskapai penerbangan Afrika pisanan sing nerbitake pesawat widebody generasi anyar Airbus, A330neo, sing nduwe mesin teknologi paling anyar, swiwi anyar kanthi aerodinamika sing luwih apik lan desain wingflip sing mlengkung, sing nuwuhake praktik paling apik saka A350 XWB.

CEO Ibrahima Kane Air Senegal ujar manawa "Pesawat 220 anyar iki bakal menehi kontribusi kanggo ngembangake jaringan jarak jauh menyang Eropa lan jaringan regional ing Afrika. Gabungan karo pesawat A330neo sing anyar, armada Airbus anyar iki ngumumake ambisi Air Senegal kanggo menehi pengalaman lelungan sing paling apik kanggo para penumpang. ”

"Jumlah operasi A220s ing bawana Afrika terus saya mundhak lan kita bangga bisa nambah maskapai pembawa bendera Senegal ing dhaptar pelanggan A220 Afrika. Nawakake biaya operasional paling murah ing kategori kasebut, A220 minangka pesawat paling apik kanggo maskapai kanggo ngluncurake rute domestik lan internasional sing anyar kanthi efisien, "ujare Kepala Komersial Christian Scherer Airbus.

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun khusus kanggo pasar kursi 100-150; menehi efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan penumpang sing amba ing pesawat siji-lorong. A220 nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G Pratt & Whitney generasi anyar kanggo nawakake paling murah 20 persen pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge, uga emisi sing luwih murah lan tilas swara suda. A220 nawakake kinerja pesawat siji-lorong sing luwih gedhe. Ing pungkasan Oktober 2019, A220 wis nglumpukake 530 pesenan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov