Airlines Airport Ngeculake Warta Mesir Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Rusia mbatalake penerbangan turis Mesir amarga keamanane kurang apik

Pilih basa sampeyan
Rusia batal maneh penerbangan turis menyang Mesir amarga keamanane kurang
Rusia batal maneh penerbangan turis menyang Mesir amarga keamanane kurang
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Panguwasa penerbangan Rusia ngumumake yen Federasi Rusia nundha rencana rencana penerbangan mabur maneh menyang Mesir, amarga bandara negara Afrika Lor isih durung memenuhi standar keamanan Rusia.

Bandara Mesir bubar dibukak dening para ahli keamanan penerbangan Rusia, sing ora mangu kecukupan langkah-langkah keamanan sing ditindakake dening pejabat Mesir.

Para ahli Rusia nyimpulake manawa pihak Mesir mung tundhuk marang sawetara syarat kanggo njamin keamanan anti-terorisme.

Awal wulan iki, kepala Menteri Perindustrian lan Perdagangan Rusia Denis Manturov ngomong babagan resume penerbangan charter menyang Mesir. Dheweke ujar manawa penerbangan saka Rusia menyang Mesir bisa diwiwiti wiwit taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov