News

Ancaman pemecatan massal, lockout parsial liwat India Airlines

0a1_746
0a1_746
ditulis dening editor

NEW DELHI, India - Ancaman pembobolan pilot masal lan penguncian parsial saiki dadi gedhe ing India Airlines sing sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

NEW DELHI, India - Ancaman pembobolan pilot masal lan penguncian parsial saiki katon gedhe sajrone maskapai India Airlines sing sadurunge. Maskapai kasebut njaluk 850 pilot sing mogok supaya bisa kerja maneh jam 5 sore dina Jumuah - dina kaping telu saka mogok sing mung 39 saka 320 penerbangan saben dinane dioperasikake lan luwih saka 16,000 penumpang sing terdampar ing saindenging negara. Pilot ujar manawa dudu salah sawijine - uga 650 anggota Asosiasi Pilot Komersial India (ICPA) utawa 200 pilot manajemen sing nyengkuyung mula bisa digunakake maneh.

Air India langsung entuk anggukan Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil kanggo ngidini pilot Kingfisher bisa mabur pesawat Airbus A-320 sing digunakake dening loro maskapai kasebut. Nalika maskapai nasional ngupayakake 25 nganti 26 pilot, juru bicara Kingfisher kanthi tegas nolak tumindak kasebut.

Opsi liyane, kajaba tumindak sing angel banget kanggo pilot lan lockout, yaiku nggunakake Undhang-undhang Maintenance Layanan Penting. Loro pilot liyane dipecat ing dina Jumuah, lan korban tol nganti sangang adoh saka enem suspensi nganti saiki.

Ancaman penahanan kasebut diucapake nalika Pengadilan Tinggi Delhi ngancam bakal miwiti proses penghinaan marang pilot sing mogok. Pengadilan kasebut wiwit dina mogok dina pisanan njaluk supaya dheweke kerja maneh kanggo kepentingan umum. Pengadilan uga nolak panjaluk ICPA kanggo mbatalake pengakuane AI dening manajemen.

Nanging pilot kasebut tetep nglajengake mogok kasebut nganti panjaluk utamane CMD Arvind Jadhav lan diselidiki amarga kekacoan finansial AI ditindakake. "CMD kudu lunga. Kita siyap kanggo dicekel. Kabeh 31,000 karyawan bakal ditangkep, ”ujare sekretaris jenderal ICPA, Rishabh Kapoor.

Sawise deadline jam 5 sore kanggo pilot nerusake kerja maneh, ana laporan sing durung dikonfirmasi yen 80 nganti 100 pilot bisa dipecat. Maskapai kasebut sing ngilangi crore tambahan 26.5 dolar sajrone telung dina kepungkur amarga mogok kasebut, ujar: "Nganti saiki ana sangang pilot sing dipecat lan enem digantung. Kita wis golek laporan saka kepala departemen kanggo ngerti carane akeh sing mogok lan pira sing bakal dilaporake. Angka iki bakal dingerteni dina Setu, ”ujare pejabat. AI wis ngirim dhaptar pilot sing mogok menyang pengadilan kanggo proses hina.

Stalemate iki kemungkinan bakal tetep paling ora nganti dina Senin, nalika pamrentah bisa mbukak kunci sawetara - sing nomer telu ing sejarah IA - lan pengadilan bakal takon marang pimpinan pilot sing mogok kenapa proses penghinaan ora bisa diwiwiti.

Apa sing dadi kepinteran tartamtu yaiku apa rencana AI supaya pilot Kingfisher mabur pesawat kasebut bakal diwiwiti. DGCA wis menehi saran iki, sing kalebu latihan rong dina kanggo pilot Kingfisehr. Kingfisher lan AI (domestik) duwe pesawat kulawarga Airbus A-320 nanging beda mesin. Dadi kudu latihan supaya bisa nggunakake pesawat AI. “Ora gampang kanggo sawetara staf maskapai liya kanggo mabur peralatan AI. Rencana iki nesu banget lan mogok tenan bisa uga tuwuh, "ujare sumber.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.