Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Babagan Cabo Verde News transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Cabo Verde Airlines ngumumake penerbangan mingguan kaping pindho menyang Boston

Cabo Verde Airlines ngumumake penerbangan mingguan kaping pindho menyang Boston
Cabo Verde Airlines ngumumake penerbangan mingguan kaping pindho menyang Boston
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Syarikat Penerbangan Cabo Verde, operator bendera udara Republik Cabo Verde, bakal nambah pesawat kaping pindho ing antarane Cabo Verde lan Boston ing wulan Desember.

Wiwit tanggal 14 Desember, Cabo Verde Airlines bakal miwiti mabur kaping pindho saben minggu menyang Boston, dina Slasa lan Setu. Dina Selasa, hubungane antara Bandara Internasional Amílcar Cabral (SID), ing Pulo Sal, bakal budhal jam 10:00 esuk wektu lokal, tekan Bandara Internasional Logan jam 14:10 PM. Penerbangan bali bakal ninggalake Boston jam 15:40 Waktu Lokal lan tekan Bandara Internasional Nelson Mandela (RAI), ing Praia, jam 03:10 wektu lokal. Dina Setu, pesawat kasebut bakal mangkat saka Praia jam 03:00 lan tekan ing Boston jam 07:10 wektu lokal, lan bali menyang Pulau Sal, mangkat BOS jam 08:10, lan tekan Pulau Sal jam 19:40.

Sambungan kasebut bakal digawe karo B757-200, kanthi 22 kursi ing kelas Kenyamanan, lan 161 kursi ing kelas Ekonomi.

Strategi anyar kasebut ditampilake dina Setu iki, 16 November, dening Mário Chaves, Wakil CEO lan Chief of Afairs Corporate CVA, ing sawijining konferensi pers sing dianakake ing Konsulat Jenderal Cabo Verde ing Boston.

Bandara Internasional Boston Logan minangka salah sawijining sing paling sibuk ing AS, kanthi 40.9 yuta penumpang ditangani ing taun 2018. Kanthi Boston dadi omah kanggo komunitas Cape Verdean sing gedhe, kutha kasebut nduweni peran penting ing rencana ekspansi strategis Cabo Verde Airlines menyang Amerika Utara.

Saiki mabur kanthi reguler saka Boston menyang Praia (Cabo Verde) dina Senen, CVA pengin nambah pangsa pasar ing Amerika kanggo Amerika sing ngunjungi Afrika uga kanggo Diaspora Afrika ing Amerika Serikat.

Iki bisa liwat hub CVA ing Pulo Sal, saka maskapai sing mabur menyang tujuan liyane Cape Verdean uga kutha-kutha ing Afrika Kulon, kayata Dakar lan Lagos, Nigeria, layanan anyar sing bakal diwiwiti tanggal 9 Desember kanthi limang penerbangan seminggu. Pusat CVA uga nawakake penerbangan menyang Lisbon (kaping lima seminggu), Milan (kaping papat seminggu) Paris lan Roma (kaping telu seminggu), uga tujuan Brasil.

Awal taun iki, perusahaan kasebut wis ngumumake bakal miwiti mabur saka Pulau Sal menyang Washington DC ing wulan Desember, kaping telu seminggu.

Mário Chaves, Wakil CEO lan Kepala Urusan Koporat, ujar: "Penerbangan kaping pindho menyang Boston nyetel sambungan sing penting banget sing dikurangi liwat proses restrukturisasi CVA. Kita seneng banget bisa nggawa koneksi iki bali menyang diaspora Cape Verdeans lan muga-muga, kanthi layanan anyar iki, kita bisa terus nambah pariwisata ing Cabo Verde lan menehi wong Amerika kesempatan ngerti budaya Cabo Verde lan masarakat kanthi luwih apik ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov