24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Oman Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Oman's SalamAir nggoleki tujuan Eropa

Oman's SalamAir nggoleki tujuan Eropa
Oman's SalamAir nggoleki tujuan Eropa
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanggo ngrampungake jaringan sing terus berkembang, maskapai regane-kanggo-dhuwit sing paling cepet saka Sultanate, SalamAir, wis mlebu perjanjian sewa karo GE Capital Aviation Services (GECAS) kanggo rong A321Neo anyar. GECAS minangka pemain global terkemuka ing penyewaan lan pembiayaan pesawat komersial, kanthi luwih saka 1,600 pesawat sing dikelola lan dikelola lan luwih saka 230 pelanggan ing luwih saka 75 negara.

Perjanjian kasebut ditandatangani ing sela-sela edisi 2019 saka Dubai Airshow, salah sawijining acara industri penerbangan paling gedhe ing donya sing ngubungake profesional aeroangkasa saka saindenging jagad.

A321Neo, sing nduweni kemampuan kanggo dioperasikake ing rute Medium -haul, cocog karo rencana ekspansi SalamAir. Kanthi A321Neo duwe jarak mabur luwih saka 6.5 ​​jam, SalamAir saiki bisa nyambungake Muscat lan Salalah menyang Eropa, Timur Jauh, bawana India lan rute Afrika. Campuran armada anyar bakal ngaktifake SalamAir kanggo macem-macem portofolio wiwit saka operator jangka pendek nganti menengah. Lan nyokong visi Kesultanan Oman kanggo ngembangake industri pariwisata.

Kapten Mohamed Ahmed, CEO SalamAir ujar, "Gawan A321Neo bakal nyuntikake kemungkinan tuwuhing rencana jaringan kita ing taun-taun mbesuk. Ing taun 2020, ukuran armada SalamAir bakal nambah dadi 11 pesawat kanthi 9 A320 lan rong pesawat A321NEO. Armada sing luwih gedhe bakal menehi kita kesempatan anyar kanggo ngladeni tamu anyar. Kita seneng banget duwe dhukungan saka GECAS kanggo rencana pertumbuhan karo pesawat kasebut. "

Michael O'Mahony, Manajer SVP & Wilayah GECAS ujar, "GECAS seneng ngumumake rong papan sewa A321Neo iki karo pelanggan anyar SalamAir, salah sawijining operator biaya murah paling cepet ing Timur Tengah. Pesawat iki minangka tambahan penting kanggo armada SalamAir lan bakal mbantu supaya bisa berkembang dadi pasar utama ing Asia, Afrika lan Eropa kanthi efisien. ”

SalamAir mabur menyang 27 tujuan internasional kalebu Dubai, Abu Dhabi, Doha, Jeddah Dammam, Riyadh, Bahrain, Kuwait, Colombo, Chattogram, Dhaka, Karachi, Multan, Sialkot, Kathmandu, Alexandria, Khartoum, Tehran, Shiraz, Istanbul, saliyane rute domestik Muscat, Salalah, lan Suhar. Layanan penumpang tambahan kanggo muji pengalaman pelanggan ing maskapai penerbangan utama kalebu pilihan kanggo pilihan tambahan bagasi, kursi lan mangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov