24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Laos Breaking News News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang Laos, nanging ora ana peringatan tsunami

Gempa bumi kuat nyerang Laos, nanging ora ana peringatan tsunami
Gempa bumi kuat nyerang Laos, nanging ora ana peringatan tsunami
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.1 sing kuat Laos dina iki Ora ana laporan babagan korban utawa kerusakan struktural. Ora ana peringatan tsunami.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.1

Tanggal-Tanggal • 20 Nov 2019 23:50:44 UTC

• 21 Nov 2019 06:50:44 cedhak pusat gempa

Lokasi 19.451N 101.345E

Jerone 10 km

Jarak • 44.0 km (27.3 mi) WNW saka Sainyabuli, Laos
• 53.7 km (33.3 mi) ENE saka Chiang Klang, Thailand
• 94.9 km (58.8 mi) NE saka Nan, Thailand
• 95.8 km (59.4 mi) WSW of Luang Prabang, Laos
• 110.0 km (68.2 mi) E ing Chiang Kham, Thailand

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 6.8 km; Vertikal 1.8 km

Parameter Nph = 143; Dmin = 262.0 km; Rms = 0.77 detik; Gp = 33 °

Laos minangka negara Asia Tenggara sing mlarat sing dilintasi Kali Mekong lan misuwur kanthi wilayah pegunungan, arsitektur kolonial Prancis, pemukiman suku bukit lan biara Budha. Vientiane, ibukutha, minangka lokasi monumen That Luang, ing papan pura sing dilaporake nduwe tulang dada Buddha, ditambah karo peringatan perang Patuxai lan Talat Sao (Pasar Esuk), sawijining kompleks sing rame karo panganan, sandhangan lan kios kerajinan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov