Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Czech Airlines Technics mlebu perjanjian pangopènan karo Austrian Airlines

Czech Airlines Technics mlebu perjanjian pangopènan karo Austrian Airlines
Czech Airlines Technics mlebu perjanjian pangopènan karo Austrian Airlines
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Czech Airlines Technics (CSAT), anak perusahaan Bandara Prague lan penyedia layanan perbaikan lan pemeliharaan pesawat, nggawe Perjanjian Pangopènan Basis karo Austrian Airlines. Miturut kontrak kasebut, CSAT bakal menehi cek basis Airbus A320 Family ing fasilitas kasebut ing Bandara Václav Havel Prague kanggo operator wiwit November 2019.

"Saiki, kontrak anyar iki kalebu limang cek pangopènan pangkalan, yaiku C-cek, pesawat Airbus A320 Family sing disedhiyakake ing hangar kita ing Prague," ujare Pavel Hales, Ketua Dewan Direksi & CEO Teknisi Czech Airlines. "Technologies Airlines Czech wis nyedhiyakake layanan marang Austrian Airlines sadurunge lan kontrak anyar iki, kita yakin manawa kerja sama ing divisi pemeliharaan pangkalan bakal luwih maju," tambah Hales.

"Kita seneng banget ngumumake kerja sama karo Czech Airlines Technics kanggo sawetara pemeriksaan pangopènan basis kulawarga A320. Ing CSAT, kita wis nemokake mitra sing bisa nyukupi kabeh standar kualitas layanan lan keamanan sing bermutu, ”jlentrehe Michael Kaye, Wakil Presiden Operasi Teknis ing Austrian Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov