Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Pilot wizzir: Sugeng Rawuh ing Moskow… utawa Kiev… utawa liya-liyane

Wizzair: Sugeng rawuh ing Moskow… utawa Kiev… utawa sing kaya ngono
Pilot wizzir: Sugeng Rawuh ing Moskow ... utawa Kiev ... utawa liya-liyane
ditulis dening Kepala Editor Tugas

A Wizzair pesawat saka bandara Luton London menyang kutha Kiev, ibukutha Ukraina, banjur melu guyon sawise pesawat kasebut kanthi aman ndharat ing Bandara Internasional Kyiv (Zhuliany).

"Wizzair seneng banget nampani sampeyan ing Moskow," pilot pesawat kasebut mbengok ing interkom nalika pesawat mlebu gerbang kedatangan.

Penumpang ing pesawat Kiev, Ukraina kaget nalika ngumumake yen wis tekan tujuan - Moskow, Rusia.

Ing video cekak sing ngrekam pengumuman sing ora dikarepake, penumpang bisa keprungu ngguyu minangka reaksi saka kesalahan pilot kasebut.

"Nyuwun pangapunten," ujare sawise mandheg sawetara. "Wizzair seneng nampani sampeyan menyang Kiev."

Miturut saluran YouTube sing ngunggah video kasebut, paling ora sawetara penumpang turu turu sawetara menit sadurunge pengumuman digawe - nyebabake panik sementara yen dheweke salah.

"Dheweke percaya tenan yen dheweke numpak pesawat sing salah lan pungkasane teka ing kutha sing salah. Dheweke ngandhani yen sampeyan kudu ndeleng wajah kita, "katrangan video kasebut nerangake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov