News

Ketemu Presiden pertama Zambia

Dr Kenneth D. Kaunda Presiden Pertama Republik Zambia stb
Dr Kenneth D. Kaunda Presiden Pertama Republik Zambia stb
ditulis dening editor

Dr.

Print Friendly, PDF & Email

Dr. Kaunda rawuh ing upacara pembukaan resmi konperensi IIPT Lusaka lan nduduhake liwat khotbah kudu Afrika mbangun perdamaian ing awake dhewe supaya duwe industri pariwisata sing bisa digunakake.

Alain St.Ange, CEO Dewan Pariwisata Seychelles, sing ana ing Lusaka ing Zambia kanggo Konferensi Afrika kaping 5 kanggo Institut Internasional kanggo Perdamaian liwat Pariwisata (IIPT) minangka salah sawijining delegasi sing seneng ketemu karo Presiden pendiri Zambia Dr. Kenneth Kaunda.

“Dr. Kenneth Kaunda, Presiden pendiri Zambia minangka negarawan terkenal ing Afrika lan bisa ketemu karo dheweke minangka pakurmatan sing nyata, "ujare Alain St.Ange.

Presiden pendiri nindakake jogging tradisional nalika mlebu ing ruangan sing dikemas ing Hotel Intercontinental ing Lusaka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.