24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rusia ngrencanakake kanggo nggawe bandara Sakhalin dadi pusat udara internasional utama

Rusia ngrencanakake kanggo nggawe bandara Sakhalin dadi pusat udara internasional utama
Rusia ngrencanakake kanggo nggawe bandara Sakhalin dadi pusat udara internasional utama
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Yuzhno-Sakhalinsk ing Pulo Sakhalin Rusia, uga diarani Khomutovo, bisa dikembangake dadi pusat koneksi penerbangan utama, saéngga penumpang maskapai bisa lelungan menyang Asia lan Amerika.

"Saiki kita ngrembug babagan nggawe hub karo bisnis lan sawetara perusahaan udara, kanggo klompok penumpang ing Yuzho-Sakhalinsk lan nawakake penerbangan menyang China, Jepang, Amerika, nganti jarak udakara 7,000-nganti-8,000 kilometer," Sakhalin Region Gubernur ujar.

Bandara internasional, dijenengi sastrawan misuwur Rusia, Anton Chekhov, dununge ing sisih lor Jepang lan umume nglayani penerbangan menyang lan saka kutha-kutha Rusia, uga sawetara rute internasional. Penerbangan menyang negara-negara Asia kaya Vietnam lan China biasane mbutuhake pesawat mabur ing kutha Vladivostok sing Wétan Jauh, tegese sampeyan kudu mabur dhisik menyang daratan Rusia.

Pejabat kasebut ora nerangake babagan perusahaan apa sing bisa melu inisiatif kasebut. Sawetara operator ngoperasikake penerbangan saka bandara pulau kasebut, kalebu maskapai paling gedhe nomer loro ing Korea Selatan Asiana lan perusahaan udara Rusia Aeroflot, S7 lan Yakutia Airlines.

Sadurunge, kepala wilayah Rusia sing adoh kasebut ujar manawa bandara kasebut saiki lagi nggawe landasan pacu tahan gempa anyar lan ndandani sing lawas. Terminal anyar uga wis dibangun lan siyap siyap taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov