Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kapuloan Cayman: Kinerja nuduhake pertumbuhan pariwisata sing tetep

Kapuloan Cayman: Kinerja nuduhake pertumbuhan pariwisata sing tetep
Kapuloan Cayman: Kinerja nuduhake pertumbuhan pariwisata sing tetep
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kunjungan Stayover terus meningkat kanggo Kepulauan Cayman ing wulan Oktober kanthi rawuh 23,798 wong, mundhak 5.76%, utawa 1,297 luwih akeh pengunjung tinimbang Oktober 2018.

Kanggo periode Januari nganti Oktober 2019, papan tujuan kasebut nampani 410,088 pengunjung stayover, sing nuduhake wutah 10.00% sajrone periode 2018, utawa paningkatan 37,276 pengunjung stayover. Angka iki ngluwihi kabeh statistik tekan Januari nganti Oktober taun kepungkur sing kacathet, sawijining prestasi sing ndhukung salah sawijining tujuan misi pariwisata pamrentah kanggo ngrangsang ekonomi Kapuloan Cayman. Kira-kira total belanja pengunjung mundhak 7.4% dadi US $ 747.4 yuta sajrone iki.

"Iki negesake maneh kanggo ngrungokake pengaruh positif saka strategi stayover kita sing menehi stimulasi ing bathi bathi para pariwisata sajrone kita nanggap musim bahu tradisional," komentar Menteri Pariwisata, Hon Moses Kirkconnell. "Kementerian wis mantep komitmen kanggo sektor lan komunitas umume kanggo nyiptakake luwih akeh kesempatan kanggo wirausaha, pelatihan lan pangembangan kanggo wong-wong sing minat karo gaweyan pariwisata, upaya sing umume gumantung marang tekane hawa kanggo njaga model bisnis sing sukses. Pamrentah saya ndhukung dhukungan saka Departemen Pariwisata kanggo nambah kunjungan, lan kesadaran, Kapuloan Cayman ing saindenging jagad kanggo mesthekake kita ngoptimalake kesempatan sing bisa nyebabake pengaruh positif ing sektor kita lan bisnis ing pasar iki. "

Nampilake data statistik saben wulan minangka peran integral saka DOT, sing misi riset kanggo ndhukung tujuan strategis ing tujuan kanthi nyedhiyakake data sing bisa dipercaya, informasi sing migunani, lan analisis kanggo perencanaan, pengambilan keputusan, lan formulasi kebijakan mbesuk. Iki kalebu peningkatan terus-terusan produk sing gegandhengan karo riset sing kasedhiya kanggo umum. Saiki, DOT nyedhiyakake data statistik online kanthi format sing gampang digunakake kanggo wong sing mbutuhake tokoh pariwisata. Tambahan paling anyar kanggo laporan riset sing ditawakake yaiku infographic snapshot sembilan wulan 2019 uga kasedhiya online ing situs web Resmi Kepulauan Cayman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov