24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Indonesia News Warta Breaking Papua Nugini Keslametan Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat ngrebut wilayah Papua, Indonesia, ora ana peringatan tsunami

Gempa bumi kuat ngrebut wilayah Papua, Indonesia, ora ana peringatan tsunami
Gempa bumi kuat ngrebut wilayah Papua, Indonesia, ora ana peringatan tsunami
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.1 sing kuat nyerang wilayah Papua, Indonesia dina iki Nganti saiki, durung ana laporan korban utawa kerusakan struktural. Ora ana peringatan tsunami.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.1

Tanggal-Tanggal • 23 Nov 2019 12:11:16 s UTC

• 23 Nov 2019 21:11:16 cedhak pusat gempa

Lokasi 1.629N 132.785E

Jerone 10 km

Jarak • 239.6 km (148.5 mi) SE saka Desa Tobi, Palau
• 310.1 km (192.3 mi) NNW saka Manokwari, Indonesia
• 325.1 km (201.6 mi) NNE ing Sorong, Indonesia
• 531.5 km (329.6 mi) E ing Tobelo, Indonesia
• 590.0 km (365.8 mi) S saka Sofifi, Indonesia

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 7.8 km; Vertikal 1.8 km

Parameter Nph = 97; Dmin = 505.9 km; Rms = 1.10 detik; Gp = 38 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov