Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Ghana Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Investments News wong News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Afrika Selatan kanggo ngunjungi Ghana

Pilih basa sampeyan
Menteri Pariwisata Afrika Selatan kanggo ngunjungi Ghana
20191124 125908 1
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Menteri Pariwisata Afrika Selatan, Mmamoloko Kubayi-Ngubane, ing minggu ngarep, bakal miwiti kunjungan kerja menyang Ghana lan Nigeria.

Menteri kasebut bakal nglampahi rong dina ing Accra kanggo rawuh ing Tugas Kepemimpinan Presiden UNWTO Pertama babagan Pemberdayaan Wanita pada Sektor Pariwisata kanthi Fokus ing Afrika, ing kana dheweke bakal dadi bagean saka panel diskusi kanthi tema "Kebijakan Pariwisata supaya kesetaraan gender".

Diselenggarakake dening Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO), forum iki bakal ngrembug proposal lan kegiyatan sing diaspal kanggo ningkatake pemberdayaan lan kepemimpinan wanita ing wilayah Afrika, kalebu pendanaan.

Rapat kasebut uga diajab bakal nampa laporan edisi kapindho Laporan Global Wanita ing Pariwisata

Pariwisata minangka salah sawijining sektor ekonomi utama kanthi potensial nyumbang kanggo kesetaraan lan kekuwatan wanita sing luwih gedhe lan minangka sektor paling cepet ing donya sing nyumbang 10% PDB lan lapangan kerja global.

Menteri kasebut uga bakal nggunakake waktune ing Ghana - ekonomi paling gedhe nomer loro ing Afrika Kulon - kanggo sesambungan karo operator tur, media, lan pemangku kepentingan sing wiyar ing rantai nilai pariwisata.

Sawise rampung kerja ing Ghana, dheweke bakal nggawa delegasi menyang Nigeria kanggo keterlibatan rong dina luwih dawa karo para pemangku kepentingan pariwisata lan perdagangan uga media.

Pameran dalan kasebut, ing negara sing dianggep paling padhet ing Afrika, bakal nyedhiyakake kesempatan jaringan sing migunani lan kesempatan kanggo Menteri nyedhiyakake Afrika Selatan minangka tujuan pilihan kanggo warga Afrika Kulon sing pengin lelungan kanggo bisnis, hiburan lan kegiyatan liyane sing gegandhengan.

Liwat interaksi karo para pemangku kepentingan pariwisata kalebu operator tur lan media, Menteri kasebut bakal entuk wawasan sing luwih apik babagan industri pariwisata Afrika Selatan supaya bisa luwih responsif karo kabutuhane para wisatawan ing Afrika Kulon.

Iki minangka bagean saka upaya nambah jumlah wisatawan internasional sing teka saka bawana lan jagad iki.

Iki penting banget amarga industri pariwisata ing Afrika Selatan nanggapi panjaluk Presiden kanggo tikel kaping pindho tekan domestik dadi luwih saka 21 juta ing taun 2030.

Afrika Selatan berkomitmen kanggo nguatake kemitraan lan ndorong kolaborasi sing bakal mbantu nggawe pertukaran budaya sing luwih kuat ing antarane masarakat ing rong negara Afrika Kulon kasebut lan wong-wong ing Afrika Kidul.

The Dewan Pariwisata Afrika nampani pertukaran, koordinasi, lan komunikasi ing antarane pimpinan pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.