Wisata sing Bisa Diakses Warta Breaking Travel Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Keslametan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resorts: Pantai Telanjang lan Topless ing Jamaika

Sandal Resorts: Pantai Telanjang lan Topless ing Jamaika
pasangan ing kolam renang
ditulis dening George Taylor

Sandal Resor lan preinan pilihan busana ing Jamaika dudu kombinasi sing bakal dipikirake para pengunjung nalika pesenan plancongan kabeh ing Karibia. Kanggo naturis sing pengin nikmati pengalaman liburan sing kalebu ing Karibia, ana rahasia terbuka sing dilengkapi kemewahan mutlak lan sentuhan nudisme.

Sampeyan ora biasane nggandhengake Sandals Resort kanthi ketelanjangan, fasilitas pilihan opsional utawa kekurangan wanita. Nanging wektu bisa ganti ... yen ora mesthi "kabijakan resor resmi" ... paling ora ditindakake.

Miturut Castaways Travel: "Kita durung bisa menehi saran Sandal kanggo naturist utawa nudist serius sing pengin dadi mudo kabeh, nanging bisa uga wiwit ganti.

Umumé, ing Sandal Jamaika Royal Caribbean ing Montego Bay duwe area pilihan-klambi sing disisihake ing pulau lepas pantai lan sampeyan bisa dadi mudo ing kana.

Ora resmi didhukung dening manajemen resor gratis gratis kanggo para wanita ing pesisir dadi luwih umum ing sandal kasebut. Nalika ditakoni babagan kekurangan wanita ing pantai Sandal Jamaica, tanggepan saka manajemen Sandal yaiku: "Yen ana wong sing ngeluh utawa nesu, sampeyan" bisa uga dijaluk nutupi, nanging arang ana wong sing sambat ".

Ana luwih akeh resor ing Jamaika, sawetara langsung katering kanggo sing luwih milih klambi opsional utawa luwih apik. ” Salah sijine yaiku  Pasangan Sans Souci resort ing Jamaika. Ana kabijakan: "Sampeyan ora bisa nganggo sandhangan."

Resor lengkap kalebu pantai gedhe sing telanjang lan kolam renang sing tekan pantai. Nalika akeh resor nudist nggunakake kabijakan 'pilihan-sandhangan', resort iki nglarang sandhangan ing pantai kabeh. Sans Souci duwe wilayah mudo sing gedhe, gampang diakses ing endi wae sampeyan bisa teka lan lunga kapan wae lan dadi pribadi ing resor.

Sejatine ana telung aturan kanggo wilayah Au Naturel. 1) Mung pasangan, 2) Prigel mudo lan 3) Ora ana foto. Aturan siji, sampeyan ora bisa lunga dhewe - minangka resor pasangan, loro-lorone pasangan kudu lunga.

Sandal Resorts mesthi dudu resort nudist, nanging bisa uga sijiora bakal katon luwih adoh saka Sandal lan terus nganggo tutul nudisme lan mung yen dikarepake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

George Taylor