24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Fashion Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Napa sedane Harry Morton ing Beverly Hills nyebabake rasa curiga ngluwihi Hard Rock lan Pink Taco amarga ngilang sing durung bisa dirampungake?

Napa sedane Harry Morton ing Beverly Hills nyebabake rasa curiga ngluwihi Hard Rock lan Pink Taco amarga ngilang sing durung bisa dirampungake?
harry morto
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Napa Harry Morton, pendiri Taco Jambon lan putra saka pendhiri Hard Rock, Peter Morton, ditemokake wingi ing Beverly Hill Home? Dheweke umure isih 38 taun.

Pink Taco minangka rantai restoran ing Los Angeles, California, kanthi lokasi ing Hollywood Kulon ing Sunset Strip lan ing Century City, dununge ana ing mall Westfield Century City. Dadi panganan Meksiko. Morton misuwur amarga nggawe Pink Taco, sawijining restoran lan perusahaan truk panganan Meksiko, ing taun 1999 ing Hard Rock Hotel and Casino cedhak Las Vegas Strip. Saiki wis ditambahi menyang lokasi ing Boston, Chicago lan Los Angeles.

Juru bicara Pink Taco, Tim Ragones ujar, "Kita sedhih amarga Harry Morton sing kepungkur, pangadeg lan mantan pamilik Pink Taco. Harry minangka visioner lan restaurer sadurunge, lan kontribusine, kanggo profesional kanggo merek kita lan kanggo wong sing kerja bareng, akeh banget. Pikiran lan belasungkawa kita karo kulawarga lan kanca-kanca sajrone wektu kangelan iki. ”

Alesane pati Morton durung dingerteni. Posting media sosial nggandhengake Harry Morton karo Anthony Fox, sing pungkasan katon ing Ventura County, California tanggal Desember 19 2001. Truk pickup dheweke ilang bareng dheweke, lan revolver kaliber .38 ilang saka tas dheweke ing wektu sing padha. Ing tanggal 6 Januari 2002, truk dheweke ditemokake ditinggalake ing Chestnut Street ing Santa Clara, California. Foz ninggalake sawetara ewu dolar ing rekening bank, lan durung ana kegiatan ing akun finansial wiwit ngilang. Dheweke uga ninggalake putri remaja.

Fox dijadwalake menehi kesaksian ing pengadilan sakcepete sawise ilang. Dheweke ing proksi alus sing nuntut limang wong amarga masalah finansial ing usahane, klub wengi ing Hollywood Barat, California sing diarani The Viper Room, sing dadi pendiri karo aktor Johnny Depp ing taun 1993. Klub kasebut dikunjungi dening para wanita Hollywood, lan dadi kondhang nalika aktor River Phoenix tilar donya amarga overdosis obat ing njaba Halloween ing taun 1993. Depp minangka salah sawijining terdakwa ing tuntutan hukum Fox. Fox wis nuduh Depp kanggo nyalahake bathi jutaan dolar. Fox ilang sadurunge tuntutan hukum bisa rampung. Ing taun 2004, Depp nyerahake bagean ing klub wengi menyang putri Fox, sing adol maneh. Sing duwe saiki yaiku Darin Feinstein lan Harry Morton, putra pangadeg Hard Rock Cafe Peter Morton.

Ora jelas apa sing nyebabake Fox ilang, utawa apa Th Viper Room utawa litigasi sing nunggu ana gandhengane karo ngilang. Kasus dheweke tetep durung bisa diselesaikan.

Pati Harry Morton sing isih enom nggawe kasus sing durung bisa diselesaikan iki banjur malih dadi sorotan.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.