24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Kabeh mata fokus ing Seychelles minangka tujuan lelungan THE

BanyanHotelSeychellesRomanticBeachDrinks
BanyanHotelSeychellesRomanticBeachDrinks
ditulis dening editor

Ing bulan madu anyar Adipati lan Duchess of Cambridge ing Seychelles sing apik banget, dheweke menehi kupluk publisitas utama ing pulo kasebut, amarga kabeh mata fokus karo dheweke minangka "tujuan bulan madu".

Print Friendly, PDF & Email

Ing bulan madu anyar Adipati lan Duchess of Cambridge ing Seychelles sing apik banget, dheweke menehi kupluk publisitas utama ing pulo kasebut, amarga kabeh mata fokus karo dheweke minangka "tujuan bulan madu".

Seychelles misuwur minangka salah sawijining lokasi paling romantis ing Bumi lan banyu biru sing ngepung pantai berpasir putih, gampang banget dadi dhaptar kabeh preinan impen.

Akeh sing nyebutake pulau-pulau ing Samodra Hindia sing surup srengenge minangka Taman Eden sing sejati, lan sawise mundur saka katresnan rahasia saka kraton ing salah sawijining 115 pulau ing kepulauan pungkasan wulan, minat saya rame ing tujuan kasebut.

Mayoritas operator tur ing pasar utama pulau kasebut wis nemoni pitakon babagan tujuan sing tikel, lan sawetara situs lelungan uga ngandhakake manawa telusuran ing pulau kasebut, uga penerbangan, tambah luwih saka 250%.

Situs web tujuan Seychelles - www.seychelles.travel - uga katon triple, lan kategori sing paling asring dikunjungi yaiku informasi umum, pulau, lan akomodasi. Dewan Pariwisata Seychelles uga wis ngonfirmasi paningkatan akeh pitakon online ing wulan pungkasan, kanthi nyebutake ana pirang-pirang dina nalika tikel kaping pindho utawa tikel kaping telu. Wong-wong saka saindenging jagad pengin ngerti luwih lengkap babagan pulau lan apa sing bakal ditawakake. Akeh pitakon uga saka wong-wong sing pengin ngetutake langkah William lan Catherine kanggo ngikat simpul utawa bulan madu ing Seychelles.

Kepala pejabat eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles, Alain St.Ange, ujar manawa pulau-pulau kasebut durung nate nampa publisitas sadurunge, lan mbantu nambah visibilitas tujuan ing saindenging jagad.

"Tujuan biasane nambah nalika selebriti preinan ing kana, lan ing kasus Seychelles, pasangan kerajaan wis menehi visibilitas sing luar biasa, sing saiki terus dikepengini pers," ujare pimpinan pariwisata, nambahake manawa samesthine bakal diterjemahake menyang pesenan ngalangi ing wulan ngarep.

Pulo-pulau kasebut wiwit ana ing kertu wiwit dadi tujuan bulan madu kanggo raja lan ratu ing Inggris, lan pasangan kasebut ngetutake jejak para selebriti lan bintang olahraga sadurunge sing wis nemu katenangan lan privasi total ing pulau-pulau cilik Seychelles. .

SEYCHELLES IKI… ORA KENYA LAN ORA KUDU

Kapuloan tropis ing Seychelles - dudu Kenya lan dudu Mustique - yaiku Adipati lan Putri Duchess of Cambridge sing nembe omah-omah nemoni wulan madu wulan pungkasan.

Dheweke ngentekake sepuluh dina ing pulau mundur-eko Lor, ngrayakake wiwitan urip bebrayan bebarengan.

Sawetara negara lan pulau diarani minangka tujuan bulan madu, nanging pasangan kasebut lunga menyang Seychelles sing eksklusif, papan sing wis dikunjungi nalika pacaran taun wolu nalika William ngeterake Catherine menyang pulau pribadi Desroches ing taun 2007.

Sawise "sepuluh dina sing ora dikepengini lan istimewa," kaya sing diandharake dening Istana Buckingham, pasangan sing sunar srengenge kasebut katon sepi lan kepenak ing pulau kasebut.

Dheweke katon ing Bandara Internasional Seychelles dening Menteri Luar Negeri, Jean-Paul Adam; Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles, Alain St.Ange; lan Komisaris Tinggi Seychelles ing Inggris Raya, Patrick Pillay, bebarengan karo Komisaris Tinggi Inggris ing Seychelles, Matthew Forbes lan garwane.

Menteri Adam ujar manawa masarakat Seychelles diajeni amarga pasangan kerajaan milih Seychelles kanggo acara sing penting banget sajrone urip.

"Masyarakat Seychelles pancen dihormati manawa Pangeran William lan garwane milih bali menyang Seychelles kanggo preinan khusus iki, lan kita bangga bisa menehi plancongan sing tentrem lan pribadi.

"Kita ngarep-arep supaya bisa nginep kabeh sing diarep-arep, lan kita ngarep-arep bisa nampani dheweke bali menyang pantai maneh mbesuk."

Kepala Pariwisata St.Ange ngomong babagan level perhatian sing wis dituju lan ujar manawa dheweke seneng amarga Seychelles "bisa menehi bulan madu kraton tingkat pengasingan sing cocog kanggo acara sing penting kaya bulan madu."

"Sampeyan uga kepenak ngelingake yen dheweke seneng lan jelas wis puas nalika nginep," jarene.

Komisaris Tinggi Pillay, sing uga nekani upacara manten ing Westminster Abbey tanggal 29 April, ujar manawa: "Ing jagad sing rame banget, dheweke entuk hawa seger sing nyenengake lan mbutuhake banget kanthi anget lan andhap asor."

GAMBAR: Gambar liwat gilt-edge.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.