24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Emirat ngluncurake penerbangan kaping papat saben dina menyang Dhaka, Bangladesh

Emirat ngluncurake penerbangan kaping papat saben dina menyang Dhaka, Bangladesh
Emirat ngluncurake penerbangan kaping papat saben dina menyang Dhaka, Bangladesh
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Emirat nambah layanan saben dinane kaping papat menyang Dhaka wiwit tanggal 1 Juni 2020, kanggo ngatasi ekonomi sing tuwuh ing Bangladesh lan diaspora gedhe negara kasebut sing makarya lan manggon ing Timur Tengah, Eropa lan AS.

Layanan anyar kasebut bakal dioperasikake karo Boeing 777-300ER ing konfigurasi rong kelas, sing nduwe 42 Kelas Bisnis lan 310 Kelas Ekonomi Kelas, lan kapasitas kargo sing ditahan nganti 20 ton.

Adnan Kazim, Kepala Pejabat Komersial Emirat, ujar: "Emirat nuduhake ikatan khusus karo Bangladesh sing wis suwene 33 taun, lan layanan anyar kasebut minangka bukti pinunjul negara kasebut ing jaringan global Emirat. Kanthi layanan iki, diaspora gedhe warga Bangladesh, utamane ing UEA, Arab Saudi, Oman, UK, AS lan Italia bakal entuk manfaat saka jadwal sing luwih beda-beda lan fleksibel, uga konektivitas lancar lan lancar saka Dubai. Saben dina kaping papat uga bakal nyengkuyung warga Bangladesh supaya luwih njelajah jagad iki, lan ndhukung banget pariwisata, bisnis, perdagangan lan perdagangan negara kasebut. ”

Flight EK588 bakal mangkat saka Dubai jam 22:30 lan tekan Dhaka jam 05: 20hrs sesuk. Penerbangan bali EK589 bakal mangkat saka Dhaka jam 08:00 lan tekan Dubai jam 11:00. Layanan kasebut wis ditemtokake kanthi tliti kanggo nggawe sambungan sing cocog karo kutha-kutha populer, kalebu London, Roma, Frankfurt, Porto, New York, Washington, DC, Mexico City, Johannesburg lan Cape Town.

Kanthi layanan anyar kasebut, Emirates SkyCargo bakal nawakake udakara kapasitas kargo tahan 1,100 ton saben minggu, nemokake pasar global kanggo ekspor Bangladesh sing kalebu klambi siap, obat-obatan, barang-barang kulit, lan produk segar.

Emirat mboko sithik nambah layanane menyang Dhaka pirang-pirang taun - wiwit rong layanan mingguan ing taun 1986 dadi telung layanan saben dinane ing taun 2013 kanggo njaga permintaan pelanggan. Sajrone 33 taun kepungkur, maskapai kasebut mabur liwat 9.9 yuta penumpang ing antarane Dubai lan Dhaka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov