Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Tallinn, Estonia minangka tujuan plancongan Natal Natal sing paling populer ing Inggris

Tallinn, Estonia minangka tujuan plancongan Natal Natal sing paling populer ing Inggris
Tallinn, Estonia minangka tujuan plancongan Natal Natal sing paling populer ing Inggris
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tallinn, Estonia minangka kutha Natal sing paling digoleki ing Eropa, disusul karo Wina, Strasbourg lan Krakow, ujare data telusuran Google. - nyaranake pilihan sing populer kanggo plancongan. Panaliten paling anyar nggabungake dhaptar istilah sing digoleki sawise format 'Natal ing…' kanggo mbukak kutha lan negara-negara Eropa sing paling akeh Googled dening Brits kanggo plancongan taun kepungkur.

Antarane Oktober 2018 nganti September 2019, luwih saka 42,000 wong ing Inggris nggoleki 'Natal ing Spanyol' sing menehi Spanyol judhul negara sing paling akeh Google, banjur Prancis, Jerman lan Islandia. Kanthi luwih saka 600 telusuran saben taun kanggo 'Natal ing Tallinn Estonia', Tallinn minangka kutha sing paling populer sing nuduhake yen favorit kanggo wong-wong ing Inggris ngunjungi Natal.

Tallinn, Estonia, uga ngaku penghargaan Destinasi Terbaik Eropa kanggo Pasar Natal Terbaik ing Eropa 2019. Ing taun iki, pasar dibukak saka 15 November 2019 nganti 7 Januari 2020.

Tujuan Paling Inggris ing Google ing Eropa miturut Negara lan Kutha kanggo istilah 'Natal ing ..':

 

Kanthi Spanyol, Prancis lan Jerman mung lelungan singkat saka Inggris, nawakake pasar Natal sing apik, kutha sing rame lan budaya sing ora ana enteke - ora nggumunake negara-negara kasebut minangka favorit banget kanggo Brits, - utamane kanthi minat nalika Natal. Spanyol uga dadi pilihan populer kanggo ekspatriat Inggris sing bisa dadi sebab popularitas liyane karo Brits sing bisa ngunjungi kulawarga utawa kanca sajrone festival.

Pasar Natal Eropa misuwur ing saindenging jagad lan nalika Tallinn dipilih dadi Pasar Natal Paling apik ing Eropa 2019, ora nggumunake manawa kutha iki kepincut karo Brits - sing apik banget yen dideleng luwih adoh tinimbang tujuan pasar Natal liyane sing populer.