Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pariwisata seks lan prostitusi: Tujuan sing aman?

Pariwisata seks lan prostitusi: Tujuan sing aman?
Sex tourism - the Erotic Museum
Avatar
ditulis dening editor

Sawetara lelungan khusus ngrancang plancongan kanggo nggayuh kekarepan seksual. Sebut wae preinan seksual sing nyenengake. Dheweke ngimpi seneng-seneng kabupaten lampu abang lan ngarepake studio pijet erotis.

Pancen ora ana sing salah yen anggone lelungan nggatekake drajate para pekerja seks. Pandhangane para pekerja seks kudu menehi rasa hormat marang dheweke. Lan para pelancong kudu nolak prekara perdagangan manungsa utawa kegiyatan sing nglibatake bocah-bocah sing nyiksa seks.

Yen wis dikandhani, tujuan endi sing aman kanggo melu pariwisata seks? Ing sawetara negara, industri seks duwe perlindungan panguwasa penegak ukum. Elingi iki lan goleki tujuan wisata seks sing paling apik sing bakal ditimbang-timbang, iki kalebu 10 ing dhaptar:

Thailand 

Thailand duwe sawetara kutha pariwisata seks dipromosikake kanthi ora langsung. Kutha-kutha kasebut akeh pekerja seks, kayata Pattaya lan Distrik Lampu Merah Bangkok. Kasunyatane, Bangkok dinobat dadi ibukutha jinis paling misuwur ing saindenging jagad.

Dadi sejatine pariwisata seks sing akeh banget, mula diarani swarga para pekerja seks. Ana para wanita sing gelem nulungi layanane kanggo dhuwit gedhe para pelancong. Iki akurat banget, dadi aman yen ana buruh seks ing saben alun-alun Bangkok.

Nanging apa sah? Sejatine, ora. Pariwisata seks utawa prostitusi ora diidini dening ukum negara. Nanging, polisi iki bisa dikendhalekake polisi, lan pamrentah tetep ora nggatekake industri seks amarga mayuta-yuta jutaan dolar kanggo PDB nasional.

Singapore

Ing Singapura, kerja seks iku sah miturut ukum lan bisa diatur miturut ukum, nanging kegiyatan negatif sing ana gandhengane karo prostitusi ditindakake dening polisi. Amarga iki, layanan seks lan bayarane biasane rampung.

Nalika pelacuran bisa uga legal, pimping lan brothel ora sah. Polisi biasane ora bisa mripat - iki minangka tema umum ing industri seks tanpa preduli negara - nanging omah-omah jinis sing misuwur kudu nonton kanthi tliti kanggo mesthekake yen ora ana kegiatan kriminal ing papan kasebut.

Singapura minangka negara sing menehi kebebasan kanggo pelacur nindakake bisnis dhewe ing apartemen utawa omah ing papan sing kondhang kayata Geylang Road, Orchard, Decker Road, lan Distrik Lampu Merah Keong Saik. Dheweke uga bisa nindakake ing papan sing disewakake utawa ing hotel klien.

Pelacur kudu nglakoni pemeriksaan medis kanggo ndeteksi STD lan kudu nggawa sertifikat sing nyatakake manawa dudu pelaku penyakit nular seksual.

Republik Dominika

Republik Dominika minangka raksasa pariwisata seks, lan pancen sah lan dilindhungi undhang-undhang hukum. Nanging kaya Singapura, wong ora bisa mbukak omah bordil kanggo golek dhuwit saka buruh seks utawa liwat pihak katelu. Tenaga kerja kudu golek dhuwit dhewe.

Ing DR, para pekerja seks bisa dadi buruh lepas yen dikepengini. Lan uga ana kesempatan kanggo melu bisnis adol jinis ing wilayah sing dikenal minangka wilayah kelas atas.

Ukraine

Ing Ukraina, Kiev lan Odessa dikenal minangka kutha wisata seks sing paling disenengi ing negara kasebut. Pariwisata seks pancen ilegal ing kene, nanging ora akeh kemungkinan campur tangan saka hukum kasebut. 2 kutha kasebut duwe klub strip lan panti pijet mekar ing saindenging papan.

Pelancong seks ing Ukraina pancen penting banget kanggo ora ngunjungi Kiev lan Odessa, supaya bisa ngrampungake kepinginan seksual kanthi bantuan wanita lan pria Ukrania.

Japan

Distrik lampu merah sing populer ing Jepang yaiku dalan Roppongi ing Tokyo. Nanging ana pengaruh kanggo lelungan jinis ing negara iki.

Nalika Jepang seneng akeh wisatawan internasional, buruh seks wanita ora seneng karo pria asing. Wanita Jepang cenderung percaya yen jinis seks sing dikarepake pria asing iku kasar lan tumrape wanita kasebut ora dikarepake.

Bebarengan karo iku, dheweke ora seneng mambu awak wong asing lan nemokake alangan basa sing ngalangi supaya awake dhewe ora kepenak kepinginan seksual para pelanggan.

Costa Rica

Apa sampeyan ngerti manawa 10 persen kabeh sing lelungan menyang Kosta Rika arep tindak seks ing kana? Apa sing nggawe negara kasebut dadi populer? Apa regane larang? Apa para buruh padha trampil?

Bisa uga, nanging umume amarga Amerika Serikat, pelacuran ilegal, lan Costa Rica ora adoh banget.

Kasunyatane, akeh migran saka Amerika Serikat nindakake prostitusi ing Kosta Rika nganti meh 80 persen.

Venezuela

Ing Venezuela, para wanita duwe sipat sing paling larang regane sing ndadekake dheweke dadi puncak keindahan sing nyata sing bisa ditemokake ing Bumi. Iki cocog karo jumlah wanita Venezuelan sing entuk gelar Miss World.

Ing kene, pelacuran sah, lan kerja seks iku lumrah, utamane ing Caracas. Kutha iki tuwuh kanthi layanan ngiringan supaya para turis jinis seneng banget.

Brothel uga ana ing kene uga panti erotis lan spa pijet jinis.

Spanyol

Spanyol bisa uga ujar - anggur, adu bantheng, lan prostitusi legal. Distrik lampu merah ing Spanyol akeh lan aktif.

Lan sanajan ing kutha sing ora ana distrik lampu merah, wong sing seneng lelungan bisa nemokake pelacur sing siyap nyedhiyakake layanan kanthi dhuwit sing apik.

Indonesia

Indonesia nduwe reputasi ala kanggo perdagangan seks bocah, mula para pelancong jinis kudu menehi ati-ati banget ing papan sing ditemokake pengalaman seksual.

Mungkin cara paling aman kanggo nemokake jinis ing Indonesia yaiku nggunakake Internet. Ana macem-macem cincin pelacuran lan forum prostitusi sing bisa diakses para lelungan jinis liwat media sosial.

Ing Gili lan Bali, pariwisata seks ora resmi diucapake ing kene - ora sah - mula disaranake kanthi ati-ati.

Amsterdam

Saiki Amsterdam misuwur banget amarga Distrik Lampu Merah. Ing kene, prostitusi pancen sah lan aman. Dheweke uga duwe bagean saka situs web sing khusus kanggo Distrik Lampu Merah.

Sampeyan uga bisa mbukak blanja ing jendhela kanthi langsung nganggo plancongan lan ndeleng pelacur ing windows.

Uga ana museum seks ing ngendi para wisatawan bisa sinau sawetara perkara anyar babagan rasa kadagingan sing ana gandhengane karo katresnan kadagingan.