24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Filipina Breaking News Thailand Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dusit Princess Boracay: Countdown 2021

dusit group ceo suphajee suthumpun
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dusit International wis mlebu perjanjian manajemen hotel karo International Builders Corporation (IBC), perusahaan konstruksi ing Filipina, kanggo ngoperasikake hotel Dusit Princess Boracay ing pesisir kulon pulau swarga sing misuwur ing Filipina, Boracay.

Diwiwiti kanggo mbukak ing wiwitan taun 2021 ing area Station 1 ing Pantai Putih sing apik ing pulau kasebut, minangka salah sawijining pasir putih sing paling apik ing pulau kasebut, hotel pantai sing anyar bakal ngemot 120 kamar tamu sing nawakake kenyamanan lan kenyamanan, plus pemandangan sing apik banget saka pantai lan sekitar perairan zamrud.

Selaras karo standar standar merek Dusit Princess kelas paling dhuwur, saben kamar tamu bakal duwe kasur kualitas premium, kamar mandi sing nyaman karo shower sing kuat, macem-macem fasilitas modern, lan desain kontemporer.

Fasilitas hotel bakal kalebu kolam renang gedhe sing madhep pantai, gym kanthi lengkap, lan ruang acara kanggo acara sosial lan bisnis. Restoran restoran sedina muput lan restoran khusus lokal uga bakal dadi bagean saka penawaran kasebut.

"Kita seneng nerusake ekspansi ing Filipina kanthi mlebu ngatur Dusit Princess Boracay ing salah sawijining tujuan wisata sing paling disenengi ing negara kasebut," ujare Ms Suphajee Suthumpun, CEO Group, Dusit International. "Fokus IBC ing pembangunan berkelanjutan kanthi sampurna cocog karo komitmen kita supaya bisa nduwe pengaruh positif ing endi wae kita mlaku. Saiki kita ngarepake ngirim pengalaman hotel sing ora mung nyenengake para tamu lan para pelanggan nanging uga menehi nilai tetep kanggo komunitas pulau. "

Mr Alfonso Tan, Ketua, IBC, ujar, "Visi kita kanggo proyek iki mesthi mbiyantu pembangunan berkelanjutan Boracay minangka tujuan nalika njaga kaendahan alam sing misuwur ing pulau kasebut. Pengalaman sing apik ing Dusit kanggo ngatur properti resort adhedhasar pulau, ditambah semangat kanggo operasi berkelanjutan, nggawe mitra sing sampurna kanggo proyek khusus iki. Kita seneng bisa bekerjasama karo wong-wong mau kanggo nyipta visi, lan kita ngarepake sesambungan sing dawa lan sejahtera. ”

Dusit International saiki makaryakke limang properti ing Filipina kalebu Dusit Thani Manila; dusitD2 Davao; Dusit Thani Residence Davao; Klub Pantai ing Pulo Plantation Lubi, Diatur dening Dusit; lan Dusit Thani Mactan Cebu. Perusahaan iki uga bubar mbukak Universitas Dusit Hospitality Management, sing nawakake kursus singkat lan program gelar sing dirancang kanggo nggawe profesional perhotelan sing talenta kanggo industri umume.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.