Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Puluhan turis asing sing cilaka ing bus tur Dominika lan tabrakan truk

Pilih basa sampeyan
Puluhan turis asing sing cilaka ing bus tur Dominika lan tabrakan truk
Puluhan turis asing sing cilaka ing bus tur Dominika lan tabrakan truk
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Republik DominikaBadan Pertahanan Sipil ujar manawa meh rong rolas pengunjung asing sing cilaka, sawetara ana sing parah, sawise bis ture padha tabrakan karo truk sing ngeterake panganan ing dina Selasa cedhak kutha Higuey.

Pejabat Dominika ujar paling ora 20 turis, sing umume wong Rusia, cilaka, sawetara uga parah, ing kacilakan bis ing wilayah wétan negara kasebut.

Pejabat ujar manawa bis kasebut lagi menuju bandara lan umume 41 wong sing numpak kapal yaiku pengunjung Rusia.

Pejabat ujar manawa sawetara wong tetep kepepet pirang-pirang jam lan anggota badan ilang. Wolung bocah kalebu ciloko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov