Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina kanggo ngluncurake lembaga pengembangan pariwisata sing darmabakti

Ukraina kanggo ngluncurake lembaga pengembangan pariwisata sing darmabakti
Sekretaris Negara Ukraina ing Menteri Budaya, Pemuda lan Olahraga, Artem Bidenko
ditulis dening Kepala Editor Tugas

UkraineSekretaris Negara ing Menteri Budaya, Pemuda lan Olahraga, Artem Bidenko, ngumumake manawa agensi pengembangan pariwisata khusus Ukraina bakal diluncurake mengko.

Pengumuman kasebut digawe ing forum "Sektor Pariwisata Kompetitif Ukraina - Cara Maju" sing khusus kanggo presentasi roadmap kanggo pengembangan pariwisata ing Ukraina.

"Kita ngenteni panyiapan agensi pengembangan pariwisata. Bakal dadi badan eksekutif pusat sing bakal bisa fokus ing implementasi kabijakan sing dikembangake bebarengan dening para ahli, parlemen lan pamrentah, "ujare Bidenko.

Miturut dheweke, ana akeh diskusi babagan pentinge industri pariwisata lan kabutuhan pangembangane, nanging winates kanggo partisipasi ing macem-macem acara.

"Malah nggawe merek isih taktis, ora strategis. Kanthi nggawe kapasitas institusi, investasi ing pembangunan peta negara, kanggo pangembangan standar, kita bakal bisa ngomong babagan kepiye dana bisa digunakake kanthi efektif, "ujare pejabat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov