Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Investments News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Asosiasi Agen Perjalanan Inggris nggatekake Grenada Murni

Asosiasi Agen Perjalanan Inggris nggatekake Grenada Murni
abta
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Grenada Murni, wis dijenengi 'siji kanggo nonton' ing Laporan Tren Perjalanan ABTA 2020, siji-sijine tujuan Karibia sing dilebokake ing laporan tolok ukur Inggris wiwit 2018. Sing dipilih kanthi independen dening para ahli ABTA, kalebu kalebu macem-macem faktor kayata aksesibilitas, acara utama lan perayaan, lan wilayah sing ngalami kebangkitan.

ABTA (Asosiasi Agen Perjalanan Inggris) wis dadi merek lelungan sing dipercaya luwih saka 65 taun lan mbantu para plancongan Inggris plancongan kanthi percaya diri. Jeneng ABTA minangka dhukungan, perlindungan lan keahlian, menehi kapercayan marang konsumen babagan produk sing dituku saka anggota ABTA. ABTA nduwe luwih saka 4,300 merek lelungan ing Keanggotaan, nyedhiyakake macem-macem layanan plancongan lan plancongan bisnis, kanthi omset gabungan tahunan £ 39 milyar.

Laporan Tren Plancongan ABTA tahunan bertujuan kanggo menehi inspirasi marang konsumen babagan pilihan preinan lan nyorot tujuan cathetan. Ngandharake laporan menyang pimpinan industri perjalanan lan media, Victoria Bacon, Direktur Pengembangan Bisnis lan Bisnis ABTA, negesake Grenada dipilih amarga alasan ing ngisor iki:

  • Pulo Karibia sing apik minangka pesta kanggo kabeh pangerten
  • Grenada subur banget, lan bukit-bukune sing ijo kebak woh-wohan, kacang-kacangan lan wit-witan rempah-rempah kalebu bocah cilik, kacang almond lan pisang bebarengan karo pala wangi lan sawetara tanduran lokal sing endah.
  • Coklat uga tuwuh kanthi seneng ing pulau kasebut lan coklat bisa ngunjungi Pabrik Coklat Intan kanthi nonton proses gaib kakao saka wit menyang bar.
  • Paket sawetara sepatu bot sing kuat kanggo mlaku ing Taman Nasional Grand Etang.
  • Ibukutha, St. George, minangka papan sing apik banget kanthi bar lan restoran sing apik; sawise nedha awan, coba golek pemandangan sing apik saka benteng jaman kolonial kasebut.
  • Grenada duwe sawetara pantai sing apik banget lan ora pati rame tinimbang kepulauan Karibia liyane, kalebu pantai Grand Anse lan Levera.
  • Taman Patung Ing jero banyu menehi kenangan babagan snorkeling sing ora iso lali babagan koleksi patung kasebut.
  • Rampung dina ndeleng srengenge surup karo ngombe utawa ngombe ing bar Dodgy Dock.

Bacon ujar: "12 tujuan ing laporan taun iki minangka conto apik saka macem-macem pengalaman lan tujuan sing ditawakake ing saindenging jagad, kabeh bisa diakses saka Inggris. Kutha-kutha bersejarah, pantai sing apik, mujur nengen, masakan enak, lan sing paling penting kanggo wong sing padha milih pilihan kita lan muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo para plancongan sing pengin lelungan ing papan sing beda-beda nanging uga istimewa banget ing taun 2020. "

Tujuan liyane sing kalebu yaiku (kanthi urutan abjad): Basilicata, Chicago lan Lake Michigan, Georgia, Madrid lan kutha-kutha tanggané, Maroko, Namibia, Singapura, Korea Selatan, Walanda, Uruguay lan Wina. Deleng laporan lengkap ing kene: abta.com/traveltrends2020

CEO Otoritas Pariwisata Grenada (GTA), Ms Patricia Maher, ujar: "Laporan Tren Perjalanan ABTA nuduhake kaendahan alam lan pantai Grenada sing ora rame amarga sawetara sebab kenapa pulau-pulau Grenada, Carriacou lan Petite Martinique katon apik, uga atraksi sing luar biasa lan kehangatan khusus keramahan. "

Maher nambahake: "Gabung ing Tren Plancongan ABTA 2020 nuduhake maneh manawa tujuan tri-pulau Grenada isih ana ing pasar ngarep UK sing kompetitif banget. Strategi kita yaiku menehi inspirasi marang para lelungan kanthi kerja sama karo mitra industri plancongan saliyane karo media kaliber dhuwur lan pencipta media sosial, lan laporan touchstone iki nyedhiyakake lintasan profil sing luwih dhuwur global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.