24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

US Travel ngapresiasi Entri Global kanggo Brasil

US Travel ngapresiasi Entri Global kanggo Brasil
US Travel ngapresiasi Entri Global kanggo Brasil
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Asosiasi Plancongan AS nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa warga Brasil bisa enggal melu program Global Entry:

"Komunitas plancongan Amerika nampi kabar manawa warga Brasil bakal bisa ngakses program Global Entry kanggo proses Bea Cukai sing cepet lan cepet nalika ngunjungi Amerika Serikat.

"Entri Global nggawe kebijakan sing inovatif lan efektif: nggawe AS luwih aman dening pre-vetting para pelancong sadurunge mlebu negara kasebut, lan kanthi bebarengan nambah ekonomi kanthi nggampangake kunjungan.

"Brasil wis dadi pasar lelungan mlebu paling gedhe nomer lima, lan lelungan ngasilake surplus perdagangan AS $ 11.2 milyar karo Brasil taun kepungkur. Kita ngarep-arep bisa ndeleng manawa jumlah plancongan aman saka Brasil bakal saya tambah amarga warga negara kasebut bisa nguntungake Global Entry.

"Kita uga njaluk kemajuan supaya bisa nambah Brasil menyang Program Visa Waiver, program kanthi tunjangan ekonomi lan keamanan sing padha karo Global Entry."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov