Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Budapest nambah Luwih akeh kanggo peta rute

Bandara Budapest nambah Luwih akeh kanggo peta rute
Bandara Budapest nambah Luwih akeh kanggo peta rute
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara BudapestPeluncuran layanan setaun menyang Seoul Incheon karo LOT Polish Airlines awal taun iki nyumbang banget kanggo pembangunan gateway Hongaria ing Asia. Dina iki, mung rong wulan ing jadwal, bandara ngrayakake panjaluk sing luwih kuat saka Seoul nalika maskapai kasebut ngumumake kenaikan frekuensi, operasi kaping papat saben minggu wiwit Mei ngarep.

Wis nyakseni kenaikan 40% ing pasar Incheon-Budapest wiwit taun 2016, udakara 67,000 penumpang mabur saka ibukota Korea taun kepungkur menyang ibukutha Hongaria. Kanthi kebutuhan sing jelas kanggo tautan non-stop, frekuensi sing cepet mundhak luwih akeh tinimbang mbuktekake panjaluk sing akeh ing pasar sing saya akeh.

Ngomentari kenaikan frekuensi ing konferensi pers saiki, Kam Jandu, CCO, Bandara Budapest ujar: "Sukses lan terus berkembang jaringan Asia menehi kita luwih akeh kesempatan kanggo mbukak Budapest menyang jagad iki. Kapasitas tambahan kanggo layanan Seoul jelas nuduhake kemajuan lan perkembangan jaringan kita. ” Dheweke nambahake: "Nalika uga ngumumake rong link liyane kanggo S20, kapercayan LOT sing terus-terusan ing pasar mbantu kita nyakseni taun anyar kanggo Budapest."

Bebarengan karo pengumuman kenaikan frekuensi, Budapest uga ngonfirmasi pengumuman rute anyar 12 lan 13 LOT, amarga diwiwiti S20. Nambah tujuan ing peta rute bandara dhewe, maskapai penerbangan Polandia bakal ngluncurake layanan mingguan menyang Dubrovnik lan Varna wiwit tanggal 7 Juni 2020. Ora ana kompetisi ing salah sawijining layanan kasebut, kemitraan LOT karo Bandara Budapest terus maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov