News

Virgin America ngenalake menu anyar kanggo para plancongan musim panas

0a8_405
0a8_405
ditulis dening editor

SAN FRANCISCO, Calif. - Virgin America, maskapai penerbangan ing California sing misuwur kanthi masakan sing menang penghargaan, dina iki ngumumake menu musim panas musiman sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email

SAN FRANCISCO, Calif. - Virgin America, maskapai penerbangan ing California sing misuwur kanthi masakan sing menang penghargaan, dina iki ngumumake menu musim panas musiman sing anyar.

The airline refreshes its offerings quarterly in order to provide travelers with seasonal and locally-sourced food options. The latest menu update includes savory additions in the airline’s Main Cabin Select service and Main Cabin service, including a Texas-inspired roast beef sandwich, spinach and strawberry salad and a Mexican artisan fruit and cheese selection. First Class flyers will also enjoy a selection of new meals including the summer watermelon salad, chili shrimp and fig roasted pear tapas and a chicken sushi roll with wasabi cream cheese rolled in a black bean tortilla.

The airline also introduces a new children’s menu in time for the busy family travel season with a selection of new “kid-friendly” options, such as a turkey and Swiss cheese or sunbutter and grape jelly half-sandwiches served with organic fruit gummy bears – as well as the airline’s already popular “Jet Set Kid Pack” menu option. The “Jet Set Kid Pack” includes child-sized dolphin-shaped headphones to allow the airline’s littlest travelers access to Virgin America’s Kid’s entertainment platform on the Red™ in-flight entertainment system – which includes videogames, television shows from the Disney and Nickelodeon channels and even parental control settings (so guests or crew can set content to G-rated).

All of Virgin America’s menus are crafted using an assortment of sustainable and fresh ingredients, including local fruits and vegetables, premium meats and artisan breads. The airline’s focus on a fresh, diverse range of menu options has helped the airline capture the “Best Domestic Airline for Food” award in Travel + Leisure 2009 World’s Best Awards.

The new Main Cabin and Main Cabin Select menus are available “on-demand” to Virgin America flyers via the airline’s innovative touch-screen seatback entertainment platform. The Red In-Flight Entertainment platform allows travelers to order drinks, snacks and meals right from their seatback touch-screen any time during the flight. Virgin America is the only airline in the U.S. with a touch-screen seatback menu that enables “anytime” ordering during a flight. Virgin America’s Red platform includes an additional suggested “pairings” menu and an “open tab” feature which allows guests to swipe their card only once and keep their tab open for continuous ordering during the flight.

Since its launch in 2007, Virgin America has earned a list of travel industry awards including, “Best Domestic Airline for Food” in Travel + Leisure 2009 World’s Best Awards and “Best Domestic Airline” in the Conde Nast Traveler 2008, 2009 and 2010 Readers’ Choice Awards and recently won “Best Domestic Airline” in Travel + Leisure’s World’s Best Awards for the fourth consecutive year. Virgin America’s menus are crafted using an assortment of nutritious and fresh ingredients, including local fruits and vegetables, premium meats and artisan breads. The latest menu is available through the summer season. Selections featured will vary by route, but include:

Sarapan Kelas Pertama (kabeh panganan Kelas Pertama gratis):

Roti Wortel Panggang Segar

Piring Woh lan Keju: Nanas seger, mangga, anggur tanpa wiji abang lan ijo sing disajikake karo irisan keju Swiss lan cheddar lan krupuk krostini saka Rustic Baking, San Rafael California.

Piring Woh nganggo Endhog lan Biskuit Chive: Biskuit sing anyar dipanggang nganggo endhog, bawang lan keju seger; disajikake karo pilihan nanas, mangga, irisan kiwi, jeruk lan jeruk bali, pepaya, anggur ijo lan woh-wohan seger; bebarengan karo yoghurt gaya Yunani, granola nut vanilla, lan susu lemu sithik.

Salad Semangka Musim Panas: Semangka abang lan kuning jus kanthi bledug wasabi, dibuwang blueberry lan stroberi sing seger.

Omelet Sayuran Panggang: Omelet endhog tanpa kandhang kanthi arugula tumis, sayuran panggang lan keju feta; disajikake karo hollandaise tomat panggang, kentang pusaka, mrico lonceng, lan bawang, bebarengan karo asparagus karo pancetta lan sosis pitik lan daging babi.

Woh Segar, Yogurt lan Granola: Campuran nanas seger, mangga, kiwi, oranye, jeruk bali, pepaya, anggur, lan woh-wohan; disajeni nganggo yoghurt gaya Yunani, granola vanilla nutty, lan susu.

Salad Strawberry lan Blueberry Segar: Woh wohan beri musim panas dibuwang karo lemon lan madu lavender.

Zucchini Omelet: Zucchini, bawang bombay abang, oregano, lan omelet parmesan digawe nganggo endhog tanpa kandhang, lan disuguhake karo mrico tumis lan tomat, roti lapis kentang keju, lan sosis mangga ayam.

Sarapan Tapas: Muesli lan woh-wohan seger nganggo mangga, blueberry lan jahe, keju pondok karo anggur lan stroberi, papaya dibuwang nganggo kiwi lan puree, segmen jeruk bali lan jeruk karo gula coklat, irisan nanas seger, lan granola Rustic Baking karo susu.

Cemilan, Appetizer, lan Entimen Kelas Pertama:

Roll Sushi Ayam: Irisan pitik susu panggang sing diasinake ing papak, kecap, lan jahe, karo nasi ketan, sayuran seger lan keju krim wasabi, digulung ing tortilla kacang ireng. Dadi karo coklat Belgia.

Tapas Roeted Beet & Portobello Salad: Fig balsamic marin beets kuning dilempur karo caraway paling ndhuwur grapefruit. Portobello panggang karo tomat panggang, naan panggang nganggo bawang putih lan feta panggang.

Ravioli Sampler: Jamur liar, sayuran panggang, papat keju, lan ravioli mascarpone, kabeh disajeni karo saus anggur tomat, jamur Portobello panggang, lan parmesan sing dicukur.

Seared Salmon and Pork Belly: Salmon Pasifik sing seger lan bayem bayi nganggo lentil lan ragou sosis andouille; disajikake karo jeruk lan adas daging babi sing diolah lan brokolini.

Ayam Peri Peri: Daging pitik daging panggang sing dienggo disuguhake nganggo cabe abang; sega basmati jahe kanthi kacang cemara panggang lan kari; tumis mrico lan kacang polong gula nganggo nanas; brokolini lan wortel bayi.

Udang Cili Tapas Seared Chili & Fig lan Peast panggang: Udang cabai sing dikonsumsi disuguhake karo jeruk nipis sayur; kompot buah ara lan panggang, keju wedhus gandum, kenari, oranye, lan mache.

Cangkang Pasta Diiseni: Telung jinis cangkang pasta sing diisi karo jamur lan asparagus risotto, artichoke, bayem lan ricotta, lan ratatouille; kabeh disajik nganggo saus anggur tomat, zaitun kalamata, adas panggang, lan sayuran enom.

Filet Daging Panggang Pedas: filet daging sapi sing digosok cincang karo saus cabai bermata ireng, gorengan kacang ayam, tumis kacang ijo bayi, bawang bombay, tomat, lan mrico. Dadi karo jamur mini lan fontina Panini kanthi bawang bombay sing renyah.

Desserts Kelas Pertama:

L'Artisan Macaroons: Raspberry buatan tangan lan coklat macaroons Prancis saka L'Artisan Macarons saka San Francisco.

Macem-macem Petit Papat nganggo Stroberi

Paip Jeruk Kunci Raspberry: Kue spons vanilla nganggo mousse raspberry, mousse jeruk nipis, lan serutan coklat putih.

Ing Kabin Utama lan Kabin Utama Pilih, para tamu bisa milih opsi jajanan lan cemilan kanthi tutul tombol nggunakake platform hiburan kursi balik interaktif sistem Red ™ sawayah-wayah sajrone pesawat. Sistem pesenan sing dikarepake mung ditawakake dening Virgin America lan minangka bagean saka model layanan standar sing menang perusahaan penerbangan. Rega kanggo pilihan menu musim Kabin Utama anyar kalebu $ 4 - $ 9, lan gratis ing Main Kabin Utama. Iki kalebu:

Bagel Mini: Mini polos panggang seger, kayu manis lan bagel gandum sing disajikake karo keju krim polos lan stroberi, woh seger lan yogurt.

Chicken Caesar Sandwich: Dodo pitik panggang karo salad romaine, tomat, lan keju krim Caesar sumebar ing multigrain ciabatta kanthi parmesan cukur seger lan coklat Ghirardelli kanggo panganan cuci mulut.

Texas Roast Beef Sandwich: Daging sapi panggang numpuk dhuwur ing hoagie marbled karo tomat panggang, nyebar horseradish, sayuran acar pedhes, keju provolone, salad, lan tomat, disedhiyakake karo coklat Ghirardelli kanggo panganan cuci mulut.

Pilihan Keju Artisan Amerika: Brie, gouda asap, jack mrico, Swiss, lan cheddar sing lembut disuguhake nganggo anggur abang lan ijo, apricot garing, cranberry garing, lan crostberry cranberry rosemary saka Rustic Baking ing San Rafael, CA.

Bayam & Salad Stroberi: salad Romaine lan bayem bayi dibuwang karo keju wedhus sing hancur, stroberi kuarter seger, lobak abang, tomat anggur, lan kacang almond panggang. Dadi karo minyak zaitun lan vinaigrette balsamic.

Sunbutter & Jelly Half Sandwich: Mentega kembang srengenge lan jeli anggur ing roti gandum sing diiris banget, disedhiyakake karo cemilan buah organik.

Turki & Swiss Setengah Sandwich: keju Turki lan keju Swiss ing roti gandum sing wis diiris banget, disedhiyakake karo cemilan buah organik.

Herbed Chicken & Parmesan Wrap: Ayam panggang kanthi keju parmesan, salad segar, zaitun kalamata, lan ramuan jamu krim, dibungkus nganggo tortilla ringan. Dadi karo cabai poblano, kubis abang, lan selada mrico lonceng lan coklat Ghirardelli kanggo panganan cuci mulut.

Black Forest Ham Focaccia karo Jamuran Portobello, Keju Cilantro lan Chipotle Manchego: Hutan ireng, jamur Portobello panggang, salad segar, mrico ijo, lan keju Meksiko Chototle Chili, sing ana ing fokus keju wedhus sing anyar. Dadi karo coklat Ghirardelli kanggo panganan cuci mulut.

Salad Sayuran Cabo San Lucas: Lettuce seger, wortel, jantung sawit, jagung bayi, zaitun Spanyol lan ireng, zucchini, bawang merah manis, lan tomat ceri, disajekake nganggo vinaigrette balsamic.

Pilihan Keju Artisan Meksiko: Gouda, panilla Meksiko, lan emmenthal, disuguhake nganggo anggur abang lan ijo, apricot garing, apel garing lan krupuk empuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.