Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Jepang Breaking News Rusia Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News India Breaking News News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rusia Aeroflot ngluncurake penerbangan anyar Goa, Mumbai, Chengdu, Osaka lan Singapura

Pilih basa sampeyan
Rusia Aeroflot ngluncurake penerbangan anyar Goa, Mumbai, Chengdu, Osaka lan Singapura
Rusia Aeroflot ngluncurake penerbangan anyar Goa, Mumbai, Chengdu, Osaka lan Singapura
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pembawa bendera Rusia Aeroflot rencana kanggo ngluncurake rute internasional jarak jauh sing anyar menyang Goa India lan Mumbai, Chengdu China, Osaka Jepang lan Singapura, ujare Kepala Eksekutif maskapai Vitaly Savelyev, dina iki.

"Jaringan rute internasional bakal dilengkapi ing taun 2020 kanthi penerbangan jarak jauh anyar saka Moskow menyang Mumbai, Goa, Chengdu, Osaka lan Singapura," ujare CEO.

Ora ana penerbangan langsung saka Rusia menyang mayoritas tujuan saiki.

PJSC Aeroflot - Airlines Rusia, umume dikenal minangka Aeroflot, minangka maskapai penerbangan penumpang Rusia paling gedhe. Pesawat kasebut 35.8 yuta penumpang ing taun 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov