Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Kuliner Industri Hospitality News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Argentina promosi pariwisata gastronomi liwat platform video paling gedhe ing China

Argentina promosi pariwisata gastronomi liwat platform video paling gedhe ing China
Argentina promosi pariwisata gastronomi liwat platform video paling gedhe ing China
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi pariwisata njaba sing nuduhake tuwuhing kuwat ing dasawarsa pungkasan, China nggambarake kemungkinan pangembangan sing ora ana enteke. Selaras karo indikator kasebut, tekane turis Tionghoa ing Argentina wis tikel kaping telu ing wektu sing padha.

Dadi, kanggo nyedhiyakake tawaran turis ing pasar Tiongkok luwih akeh, lan ing sajrone kesepakatan promosi sing dianakake Argentina karo Fliggy, platform turis klompok Alibaba, negara kasebut dadi tokoh utama ing film dokumenter sing diarani Banquet Planet , ditularake liwat Youku.

Diluncurake ing taun 2006, Youku minangka platform video paling gedhe ing China. Platform iki, sing nduweni 300 yuta pangguna aktif, minangka bagean saka ekosistem konten digital lan hiburan saka Alibaba sing kasebut ing ndhuwur. Ing platform iki, www.youku.com, para pangguna bisa ndeleng seri, acara realita, film, film dokumenter, acara olahraga lan pertunjukan bocah, lan liyane.

Argentina duwe hak istimewa kanggo dadi siji-sijine negara ing njaba Tiongkok sing melu film dokumenter Banquet Planet, produksi sing dikhususake kanggo dunia gastronomi, ing 12 bab saben 30 menit. Negara kita minangka tokoh utama ing bab 3 lan 4, sing diluncurake ing platform Youku, masing-masing tanggal 30 Oktober lan 6 November. Nganti saiki, 81 yuta pangguna wis ndeleng bab kasebut.

"China minangka salah sawijining pasar outbound paling penting saiki. Ing taun-taun pungkasan, kita wis nggawe kemajuan sing signifikan supaya turis Tionghoa bisa ngerti babagan kita lan ngunjungi kita, kayata fasilitasi visa, perjanjian karo Fliggy lan, ing promosi iki liwat Youku. Strategi digital dadi salah sawijining prioritas administrasi lan asil positif sing wis digayuh nyengkuyung supaya terus nganggo cara iki, "ujare Sekretaris Pariwisata, Gustavo Santos.

Ing plancongan ing gastronomi khas lokal, presenter program kasebut, Alan Yu - koki terkenal ing China, kanthi pengalaman ing restoran bintang 2 lan 3 Michelin, lan nominasi nyiyapake sajian Michelin paling apik ing taun 2018 lan 2019 - lelungan saka tanggal 15 nganti 25 September ing sadawane tawaran kuliner ing Kota Otonom Buenos Aires, Ushuaia, ibukutha Tierra del Fuego, Antartika lan Kapuloan Atlantik Selatan, lan El Calafate, Provinsi Santa Cruz.

Ing ibukutha Argentina, panggangan, bar khas, Tango lan semangat bal-balan minangka bagean saka pengalaman kasebut. Gagasan film dokumenter kasebut ora mung kanggo nuduhake piring sing bakal dirasakake, nanging kanggo napsirake kabeh rantai produk nganti pungkasane tekan umum. Mula, ing Buenos Aires, tur kasebut uga kalebu kunjungan menyang Pasar Liniers, sing misuwur dagang sapi, lan tur panggangan Don Julio, duweke Pablo Rivero.

Ing Ushuaia, Pungkasan Kutha Dunia, Yu nantang tantangan kanggo berlayar ing sadawane saluran Beagle lan nggoleki sawetara tawaran istimewa Fuegian sing paling apik: kepiting laba-laba lan udang abang. Bebarengan karo Lino Adillón, saka restoran Volver, dheweke bisa ngrasakake pasugatan lan nerangake manawa enak banget.
Lamb Patagonian, tawaran Patagonia sing ora bisa dikalahake, ora ditinggalake. Ing Morada del águila, restoran pusat ski Cerro Castor, klompok Tionghoa bisa ngalami nyiyapake panyedharan panganan khas Patagonia iki.

Produksi rampung ing El Calafate, Ibukutha Gletser Nasional. Ing kene Yu seneng banget karo para pengguna kanthi asado sing apik banget ing ngarepe Perito Moreno Glacier.

Realisasi bab-bab Banet Planet ing Argentina minangka bagean saka strategi digital gedhe sing ditindakake dening Promosi Institut Pariwisata Nasional (Instituto Nacional de Promoción Turística - INPROTUR). Proyek iki didhukung dening Administrasi Taman Nasional lan Cerro Castor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov