24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Olympian Simone Biles nampa kunci simbolis kanggo San Pedro nalika kunjungan Belize

Olympian Simone Biles nampa kunci simbolis kanggo San Pedro nalika kunjungan Belize
Olympian Simone Biles nampa kunci simbolis kanggo San Pedro nalika kunjungan Belize
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Juara Olimpiade lan Medali Emas sing misuwur ing saindenging jagad, Simone Biles, nampa kunci simbol kanggo San Pedro Ambergris Caye saka Walikota Daniel Guerrero nalika upacara ringkes bengi nalika wiwitan kunjungan pribadi nem dina kanggo Belize.

Sajrone upacara kasebut, Hon. Manuel Heredia, Menteri Pariwisata & Penerbangan Sipil, uga menehi Simone kanthi penghargaan.

Simone teka udakara awan dina Rebo lan lelungan menyang San Pedro kanggo santai lan nikmati liburan Thanksgiving ing Belize. Sajrone nginep, Simone bakal nikmati sawetara kegiyatan karang lan alas udan, lan ngarepake minggu santai karo kulawargane.

Biles, umur 22 taun, dadi senam seni sing paling apik ing jaman saiki menang medhali puluh puluh medhali Kejuaraan Dunia, 19 ing antarané emas; limang judhul dheweke menang ing Kejuaraan Dunia 2019 ing Stuttgart, Jerman ing wulan Oktober. Olimpiade 2020 ing Tokyo, Jepang saiki katon apik, lan diarepake dheweke bakal dadi salah sawijining atlit sing paling diantisipasi ing game kasebut.

Simone nduwe kewarganegaraan Belize liwat ibune lan nyebutake Permata minangka omah nomer loro. Dewan Pariwisata Belize (BTB) njupuk kesempatan iki kanggo ngajak Simone kanthi sugeng rawuh lan ngajak dheweke lan kulawarga plancongan santai lan ora bisa dilalekake. Kita yakin dheweke bakal seneng atraksi alam Belize sing akeh banget, masakan sing apik banget lan keramahan sing apik banget saka kanca-kanca Belizeans.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov