Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandals Resorts njupuk penghargaan World Travel

Pilih basa sampeyan
Sandals Resorts njupuk penghargaan World Travel
Sandals Resorts menang maneh ing World Travel Awards
ditulis dening Editor Konten Syndicated

Kanthi total patang trofi, Sandals Resorts International (SRI) luwih dhuwur tinimbang merek hotel liyane sing misuwur ing saindenging jagad ing World Travel Awards 2019.

Sandals Resorts nampa penghargaan bergengsi kasebut ing taun 26th Upacara Gala Akhir Grand World Awards taunan sing dianakake ing November 28, 2019. Paling penting, Sandals Resorts International diarani Perusahaan Termasuk Umum ing Dunia kanggo 24th taun berturut-turut, solidify posisi perusahaan minangka trailblazer industri ing papan sing kalebu kabeh.

"Kulawarga Sandal kita banget andhap asor amarga wis diakoni dadi perusahaan kabeh kalebu ing donya kanthi World Travel Awards," ujare Gordon "Butch" Stewart, Pendhiri lan Ketua Sandals Resorts International. "Penghargaan iki minangka bukti gedhe babagan inovasi ing pirang-pirang dekade, merek Sandals wis ngenalake industri kabeh kalebu lan negesake manawa kita bakal terus ngrusak pangarepan ing pirang-pirang dekade kepungkur."

The Caribbean penghargaan utama perusahaan Resor kalebu:

Perusahaan Inklusif Umum ing Dunia 2019: Sandal Resorts Internasional
Merek Resor Kulawarga All-Inklusif Utama ing Dunia 2019: pesisir® Resorts
Resor All-Inklusif Utama ing Dunia 2019: Sandal Grenada
Perusahaan Atraksi Karibia Utama ing Dunia 2019: Rute Pulau Petualangan Karibia

Sandals Resorts International pancen diajeni Resor Pantai - merek kabeh kalebu kulawarga-loropaken - dijenengi Merek Resor Kulawarga All-Inklusif Utama ing Dunia kanggo 22nd taun berturut-turut. Kanthi telung resort megah jembaré Jamaika lan Turki & Caicos, Resor Pantai wis nemtokake pengalaman liburan kulawarga kanthi menehi a Caribbean uwal kanggo kabeh wong - sampeyan bocah, tween, remaja utawa diwasa, ana macem-macem kegiyatan ing resor, opsi makan Global Gourmet ™ 5-Star lan kategori kamar sing jembar kanggo nampung kelompok kabeh umur lan ukuran. Ora dikepengini, Beaches negesake komitmen kanggo ningkatake resor sing ramah autisme taun iki kanthi dadi perusahaan resor pertama ing dunya sing entuk sebutan Advanced Certified Autism Center (ACAC) dening Dewan Standar Pendidikan Kredensial dan Berkelanjutan Internasional (IBCCES) - tenan dadi merek resor kulawarga sing terkenal kanggo Kabeh.

Dijenengi ing Resor All-In terkemuka ing Dunia, Sandal Grenada njupuk inovasi ngluwihi dununge imajinasi kanthi kolam renang pribadi, air terjun, Love Nest Butler Suites®® lan restoran Global Gourmet ™ 5 Bintang ing 10 restoran sing beda-beda - sing ana ing jantung Grenada iku Pantai Gin Pink sing eksklusif. Sandals Resorts International uga matur nuwun wis duwe kemitraan sing bermanfaat Rute Pulau Petualangan Karibia, ing Perusahaan Atraksi Karibia Utama ing Dunia, kanggo nawakake tamu ing saben 18 resort ing njaba situs sing nyengkuyung budaya lokal lan kaendahan sing ditawakake pulau kasebut.

World Travel Awards didegaké ing taun 1993 kanggo tujuan mung kanggo ngakoni lan ngrayakake prestasi ing kabeh bidang industri pariwisata lan pariwisata ing saindenging jagad. Dina iki, merek World Travel Awards diakoni sacara global minangka ciri khas kualitas utama, kanthi para pemenang nyetel pathokan sing dikarepake kabeh wong liya. Saben taun World Travel Awards nutupi jagad kanthi serangkaian upacara gala regional sing dipentasake kanggo ngenali lan ngrayakake sukses individu lan kolektif ing saben wilayah geografis utama.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan resort pemenang penghargaan kasebut, bukak www.sandals.com lan www.beaches.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated