24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News wong Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pemimpin penerbangan Asia Pasifik sing diakoni ing acara CAPA ing Singapura

Pemimpin penerbangan Asia Pasifik sing diakoni ing acara CAPA ing Singapura
Pemimpin penerbangan Asia Pasifik sing diakoni ing acara CAPA ing Singapura
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wolung pemenang penghargaan diwenehake ing CAPAAnugrah Penerbangan Asia Pasifik kaping 16 kanggo Keunggulan ing Singapura.

China Southern Airlines, SpiceJet, VietJet lan Vistara wis dikenal ing antarane maskapai penerbangan lan pimpinan utama Asia ing upacara cemlorot ing Capella sing dirawuhi luwih saka 150 cahya penerbangan wilayah kasebut, minangka bagean saka KTT Penerbangan Asia CAPA 2019.

Dianggep minangka penghargaan utama kanggo keunggulan strategis ing bidang penerbangan, CAPA pisanan nggawe penghargaan kasebut ing taun 2003, kanggo ngenali maskapai penerbangan lan bandara sing sukses ing wilayah Asia Pasifik.

CAPA - Pusat Penerbangan (CAPA), Ketua Emeritus, Peter Harbison ujar: "Penghargaan kanggo Keunggulan CAPA Asia Pasifik dimaksudake kanggo ngenali maskapai penerbangan, bandara, eksekutif, lan industri penerbangan sing luwih akeh amarga kepemimpinan strategis lan sukses sajrone 12 wulan kepungkur, lan kanggo mbantu nyengkuyung industri maju. "

Pemenang Maskapai

Papat pemenang ing kategori maskapai saiki duwe maskapai penerbangan sing nuduhake pengaruh strategis paling gedhe ing pangembangan industri maskapai ing kelas, lan wis dadi pimpinan, menehi patokan kanggo wong liya. Ing ngisor iki akeh sing entuk penghargaan

Maskapai penerbangan taun iki: Airlines Selatan China

Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison ujar: "Nalika China siyap nyalip AS minangka pasar penerbangan paling gedhe ing taun 2030, saiki ora ana maskapai sing luwih apik kanggo njupuk kesempatan signifikan kanggo tuwuh penumpang tinimbang China Kidul."

Presiden lan CEO China Southern Airlines Mr. Ma Xulun ujar: "Penghargaan CAPA Asia Pacific Airline of the Year 2019 kanggo China Southern Airlines wis negesake babagan perencanaan strategis jangka panjang, tanggapan efektif kanggo tantangan pasar, lan posisi lan pengaruh utama ing wilayah. Iki pisanan kanggo menang penghargaan bergengsi iki, sing nggawe kabeh masarakat China Southern Airlines dadi matur nuwun banget lan bangga. ”

"Ing taun 2019 China South Airlines duwe armada pesawat 860. Kira-kira, ing taun 2019, kita bakal nggawa luwih saka 140 yuta wong. Minangka maskapai paling gedhe ing Asia, kita njupuk "Konektivitas Global kanggo Kecantikan Enriched in Life" minangka misi perusahaan. Kepuasan pelanggan minangka prioritas pertama lan kita ngupayakake nyedhiyakake pengalaman plancongan udara paling apik kanggo para penumpang ing saindenging jagad. ”

Eksekutif maskapai taun iki: SpiceJet India, Ketua lan Managing Director, Ajay Singh

Iki dianugerahi kanggo eksekutif maskapai sing duwe pengaruh individu paling gedhe ing industri penerbangan, nuduhake pamikiran strategis sing luar biasa lan arah inovatif kanggo pertumbuhan bisnis lan industri.

SpiceJet, Ketua lan Direktur Managing, Ajay Singh dipilih amarga menehi kontribusi sing penting lan inovatif kanggo penerbangan India minangka pelopor sektor LCC negara kasebut.

Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison ujar: "Ajay Singh minangka salah sawijining pionir paling efektif ing segmen maskapai penerbangan murah India wiwit didegake SpiceJet 15 taun kepungkur. Wiwit manajemen manajemen lan kontrol mayoritas Pak Singh ing taun 2015, SpiceJet entuk perubahan sing kuat amarga ambruk finansial. Ing pimpinan Mr Singh, SpiceJet wis adaptasi model bisnis kanggo njupuk inisiatif sing ora mesthi digandhengake karo LCC, kayata ngoperasikake armada turboprop bebarengan karo Boeing737s, ngluncurake anak perusahaan kargo, gabung karo IATA lan mlebu MoU karo Emirat babagan saham kode mbesuk. "

Ketua lan Direktur Urusan SpiceJet Ajay Singh ujar: "Aku pancen dihormati nampa penghargaan bergengsi iki, sing minangka pengakuan saka comeback SpiceJet sing luar biasa lan kinerja sing luar biasa. SpiceJet utama wiwit mati cedhak dadi salah sawijining maskapai paling apik ing India, dadi pengalaman paling apik sajrone uripku. Penghargaan iki duweke saben SpiceJetter sing wis makarya tanpa kendhat kanggo mbangkitake perusahaan sing bakal sekarat lan mbangun maskapai sing dikagumi global sing saiki dibahas kanthi gumun lan kagum. ”

Maskapai biaya murah ing taun iki: VietJet

Iki dianugerahi maskapai murah utawa maskapai hibrida sing paling misuwur kanthi strategis, wis dadi pimpinan, paling inovatif lan menehi tolak ukur supaya wong liya bisa ngetutake.

VietJet dipilih kanthi sukses sajrone pirang-pirang taun kepungkur, nggawe pangsa pasar 44% ing pasar domestik Vietnam, yaiku posisi sing apik banget amarga prospek ekonomi Vietnam sing apik lan pasar sing saya cepet.

VietJet duwe salah sawijining biaya unit paling murah ing saindenging jagad lan uga nggawe kapitalisasi pasar USD3 milyar (miturut Forbes), nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo masa depan sing janjeni amarga dadi salah sawijining maskapai biaya paling murah ing donya.

"VietJet tetep ngeculake cetakan kanggo maskapai penerbangan murah tradisional," ujare Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison. "Perusahaan kasebut duwe landasan finansial lan rencana game sing tantangan kanggo tantangan sawetara operator paling gedhe ing Asia Pasifik sajrone puluhan taun kepungkur."

Presiden & CEO Vietjet Nguyen Thi Phuong Thao ujar: "Misi Vietjet yaiku nggawe perubahan terobosan ing layanan industri penerbangan. Kita matur nuwun banget amarga kapercayan, kekancan lan pangenalan saka CAPA, organisasi penerbangan paling misuwur ing Asia Pasifik. Kita seneng banget amarga bisa nggawa kesempatan mabur kanthi tarif ngirit biaya lan layanan sing ramah kanggo pesawat anyar sing apik kanggo meh 100 yuta penumpang nalika nggawe nilai positif kanggo komunitas lan mitra industri penerbangan. ”

Maskapai Regional ing Taun: Vistara

Iki dianugerahi maskapai penerbangan regional sing wis paling apik kanthi strategis, wis nggawe pimpinan lan nuduhake inovasi ing sektor penerbangan regional.

Vistara dipilih kanthi tuwuh sing kuwat, sanajan sadurunge runtuh Jet Airways ing wulan April-2019. Diluncurake ing 2015 lan 51% duweke raksasa industri India Tata Sons lan 49% duweke Singapore Airlines, lalu lintas Vistara mundhak 30% ing taun 2018 dadi luwih saka limang yuta penumpang lan cacah kursi nganti 40% ing taun 2019. pasar domestik sing kompetitif sing dikuasai dening LCC, iki minangka prestasi substansial.

Vistara saiki ngoperasikake 40 rute domestik, nglayani 30 kutha ing India. Bubar nambah rute internasional kanthi diluncurake Mumbai-Dubai, Delhi-Bangkok lan Mumbai lan Delhi menyang Singapura ing Agustus-2019 lan Mumbai-Colombo tanggal 25-Nov-2019.

Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison ujar: "Wutah Vistara wiwit wiwitan taun 2015 dadi maskapai nomer enem paling gedhe ing India kanthi kursi ing taun 2019 nuduhake manawa isih ana papan kanggo model bisnis layanan lengkap sing wis apik ing pasar ing ngendi LCC duwe luwih saka telung kuartal kursi domestik lan nyedhak sepertiga kursi internasional. Pamindhahan Vistara ing operasi internasional saiki janji bakal nambah dimensi anyar ing pasar India. ”
Kepala Eksekutif Vistara Leslie Thng ujar: "Visi kita kanggo nggawe Vistara dadi maskapai layanan global sing bakal dibanggakake India. Pangenalan dening CAPA iki negesake kapercayan kita kanggo nyadari visi iki nalika ngembangake jangkauan kita lan siyap ngluncurake operasi internasional sing dawa lan dawa nalika nguatake kehadiran kita ing India. Upaya kita terus kanggo nggawe inovasi lan tetep relevan ing industri penerbangan dinamis, kanggo njaga standar operasi paling dhuwur lan fokus kanggo ngirim layanan kelas internasional sing konsisten kanggo para pelanggan. ”

Pemenang Bandara

Telung pemenang ing kategori Bandara wis nuduhake kepemimpinan strategis paling apik ing saindenging wilayah Asia Pasifik lan njupuk langkah penting kanggo maju industri penerbangan sajrone 12 wulan kepungkur.

Bandara Gedhe Taun iki: Bandara Internasional Hong Kong

Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison ujar: "Bandara Hong Kong wis sukses ngrampungake proses sing dawa lan angel banget kanggo kesepakatan ing landasan pacu nomer loro, uga ekspansi terminal. Bubar iki bandara wis tumindak efektif kanggo navigasi ing wektu sing angel, nampung kebutuhan penumpang lan maskapai penerbangan lan njaga operasi ing kahanan sing angel. ”

Bandara Internasional Hong Kong, Wakil Direktur, Pangiriman Layanan, Otoritas Bandara Hong Kong Steven Yiu ujar: "Kita diajeni nampa penghargaan bergengsi iki, sing ngakoni upaya kita kanggo nguatake status hub Bandara Internasional Hong Kong kanthi pangembangan terus-terusan kanggo macem-macem segmen, saka layanan penumpang inti, kargo udara lan panyambungan multi-modhal menyang ritel, pameran lan hotel. Kanthi nyepetake pangembangan sing sinambung lan sinergis kasebut, HKIA ganti saka bandara kutha dadi Bandar Udara - gaya sing bakal diterusake sajrone dasawarsa sabanjure lan sabanjure. ”

Bandara Sedeng Taun: Bandara Brisbane

Iki dianugerahi bandara kanthi 10 nganti 30 yuta penumpang tahunan sing wis tampil paling strategis kanthi strategis, wis mandheg dadi pimpinan lan nindakake paling akeh kanggo majune kemajuan industri penerbangan.

Bandara Brisbane dipilih kanggo nyurung pasar Asia, kanthi nambah jumlah frekuensi minggon nganti 50 dadi 137 ing periode Juli 2016 nganti Juli 2019, paningkatan kritis kanggo Queensland lan industri pariwisata, sing nyumbang 4% PDB ing Queensland. China dadi pasar sumber paling gedhe kanggo Queensland, nanging Jepang minangka pasar sumber kaping telu paling gedhe.

Lan pungkasane, dadi salah sawijining bandara paling unggul ing donya kanthi kinerja tepat waktu.

Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison ujar: "Nglamar strategi koordinasi penting karo badan pariwisata lan pangembangan ekonomi Queensland lan Brisbane, Brisbane wis dadi model sukses kanggo pengembangan bisnis bandara. Iki mbantu ngrampungake tuwuhing layanan internasional menyang bandara, kanthi tunjangan ekonomi kanggo kutha lan wilayah kasebut.

Chief Executive Officer Brisbane Airport Gert-Jan de Graaff ujar: "Iki minangka kehormatan lan hak istimewa kanggo diakoni dening para ahli industri lan nampa gelar CAPA Bandara Medium Asia Pasifik ing Taun 2019. Dadi bandara sing apik luwih saka bangunan lan ngatur fasilitas sing aman, aman lan efisien. Iki uga kanggo menehi saran kanggo komunitas lan penumpang lan nggawe aliansi kolaboratif kanggo njaluk layanan anyar, nyambungake wong, nggawe komunitas, lan ngembangake kesempatan liwat kolaborasi. "

"Komunitas apik lan sejatine dadi inti saka apa sing kita lakoni ing Bandara Brisbane lan aku mikir cara iki mbedakake kita ing industri iki," ujare Pak de Graaff.

Bandara Regional / Cilik Taun: Bandara Internasional Phnom Penh

Iki dianugerahi bandara regional sing wis paling misuwur kanthi strategis, wis nggawe pimpinan lan nindakake paling akeh kanggo majune kemajuan industri penerbangan.

Bandara Internasional Phnom Penh dipilih kanggo nggunakake strategi inovatif sing nyebabake tuwuhane penumpang luwih saka 25% sajrone rong taun (2017/18) lan 15% ing Q1-Q3 taun 2019 nalika pimpinan regional, Bandara Bangkok Suvarnabhumi ing Thailand , wis lemes ing kategori 3% nganti 10%.

Kanggo (bebarengan karo bandara liyane ing klompok kasebut), nyumbang nganti 17% saka total PDB ing negara kasebut, duwe luwih saka 1.7 yuta lapangan kerja, makili 20% saka warga kerja. Lan kanggo ngrampungake karya sing cepet banget kanggo nambah landasan pacu nganti 3,000 meter, mula bisa nggedhekake potensial kanggo layanan jarak jauh sing anyar.

Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison ujar: "Sajrone telung taun wiwit 2015 nganti 2018, Bandara Phnom Penh nambah jumlah penumpang udakara 50%, mbutuhake panyesuaian gedhe kanggo rezim operasionale. Sanalika kapasitas muatan kargo wis meh tikel. Ekspansi kasebut minangka asil saka program pangembangan bisnis sing terkoordinasi kanthi apik. ”

Kepala Eksekutif Eksekutif Bandara Kamboja Alain Brun ujar: "Minangka bandara cilik, Bandara Internasional Phnom Penh entuk keuntungan saka kemampuan adaptasi kanthi gampang lan nanggapi kabutuhan para pelanggan, sing dituduhake kanthi menang penghargaan iki. Penghargaan iki minangka bukti relevan saka model kemitraan Publik Swasta Publik sing Bandara Internasional Phnom Penh, didukung dening Vinci Bandara, wis dikembangake kanthi sukses sajrone 25 taun kepungkur. Model kita njamin visi jangka panjang, keandalan, lan investasi terus-terusan, sing dadi pertumbuhan penumpang sing solid, saka 600,000 nganti 6 yuta ing pungkasan taun 2019, proyek infrastruktur sing signifikan lan efisiensi operasional. "

Pemenang Inovasi

Inovasi Taun: Singapore Airlines

Penghargaan iki ngakoni maskapai, bandara utawa supplier sing tanggung jawab kanggo inovasi paling kuat ing industri sajrone taun kepungkur. Inovasi bisa madhep karo pelanggan, B2B, produktivitas sing gegandhengan karo efisiensi utawa produk pemasaran anyar - lan kudu tampil anyar lan nggawe perusahaan kasebut minangka pimpinan pasar ing produk utawa proses kasebut.

"Kesejahteraan tetep dadi faktor penting saka program lelungan perusahaan", ujare Ketua CAPA Emeritus Peter Harbison. "Singapore Airlines nyurung pangembangan A350-900ULR kanthi visi ngembangake penawaran jangka panjang premium. Iki kanthi jelas bakal mbantu maskapai ing saindenging jagad nalika nindakake strategi jarak jauh. Ngatasi dampak saka layanan sing mbebayani kasebut kanthi mitra karo merek kesehatan sing utama mung negesake strategi inovatif maskapai kasebut. ”

Chief Executive Officer Singapore Airlines Goh Choon Phong ujar: "Kita diajeni nampa penghargaan Inovasi Taun saka CAPA. Inovasi minangka inti saka kabeh sing kita lakoni ing Singapore Airlines, yaiku produk lan layanan canggih, utawa program transformasi digital sing meh ganti ing saben aspek bisnis. Layanan tanpa mandheg sing ngrampungake rekor menyang AS, nggambarake upaya kanggo meksa watesan lan menehi kenyamanan lan kenyamanan kanggo para pelanggan. "

Sabanjure kanggo penghargaan Asia Pasifik, Penghargaan Global kanggo Keunggulan CAPA bakal diumumake minangka bagean saka KTT Tahunan Penerbangan Dunia CAPA ing Malta tanggal 5-Des-2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov