Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Zambia Warta Pecah Zimbabwe

Kesempatan pungkasan kanggo ngunjungi Victoria Falls sadurunge garing?

Air Terjun Victoria
Air Terjun Victoria
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Pemangku kepentingan Zimbabwe ing industri pariwisata, sing kalebu pejabat Kementerian Lingkungan Hidup, Iklim, Pariwisata lan Industri Perhotelan, Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA), Otoritas Taman Nasional lan Manajemen Satwa Zimbabwe, Dewan Bisnis Pariwisata Zimbabwe, hotelir, operator tur, tur panyedhiya layanan, Kutha Victoria Falls, departemen pamrentah lan pemain liyane, wingi ngunjungi alas udan kanggo mbiji kahanan kasebut sawise laporan media babagan Victoria Falls lagi garing lan nyebabake bahaya kanggo industri pariwisata lan pariwisata penting ing Zimbabwe lan Zambia.

Para pemangku kepentingan, kanthi spanduk "Tim Pariwisata", sadurunge nganakake konferensi ing Robins Camp ing Taman Nasional Hwange wiwit dina Jumuah nganti wingi, ing ngendi dheweke mutusake nggawe strategi komunikasi krisis sing mandate bakal nganyari terus-terusan ing negara kasebut. urusan ing industri kanggo ngatasi publisitas negatif.

Sajrone minggu kepungkur, gambar lan video ing Victoria Falls sing wis garing wis tren ing jaringan media sosial lan internasional.

Kepala Pariwisata Zimbabwe, Givemore Chidzidzi, ujar manawa kali kasebut musiman.

"Air Terjun Victoria sing megah minangka air terjun paling gedhe lan tetep dadi drawcard paling gedhe. Kaya sing sampeyan ngerteni, pancen apik tenan kaya umume banyu sing tiba, pancen apik tenan, ”jarene.

"Siji hal sing kudu dingerteni masarakat babagan air terjun alam iki yaiku uga musiman kaya kali liyane lan saiki, kita wis bisa nambah tingkat banyu.

"Kita nyengkuyung sapa wae sing pengin ndeleng Air Terjun Victoria ngunjungi obyek wisata luwih saka sepisan lan ing macem-macem musim. Saiki, ora ana pengaruh ing turisme lan masarakat padha teka kaya biasane. ”

Anggota dewan ZTA, Pak Blessing Munyenyiwa, ora ngandhakake yen ana riset sing nuduhake manawa Falls bakal garing ing umur iki.

Taun iki ana festival karnaval lan festival Mapopoma sing direncanakake ing Victoria Falls.

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika mréntahaké kanggo wong-wong sing ngrancang riko ing Afrika: "Ya, tulung bukak Victoria Falls kaya kasempatan pungkasan sampeyan, nanging mangga bola-bali - bakal kasedhiya kanggo sampeyan kanthi keagungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.