Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamerun angkara News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pesawat Kamerun Airlines nyerang nalika mlebu ing bandara Bamenda

Pesawat Kamerun Airlines nyerang nalika mlebu ing bandara Bamenda
Pesawat Kamerun Airlines nyerang nalika mlebu ing bandara Bamenda
ditulis dening Kepala Editor Tugas

A Maskapai Kamerun (Camair-Co) pesawat penumpang ana ing geni nalika nyedhaki bandara ing wilayah Kamerun sing nganggo basa Inggris sing ora stabil.

Pesawat kasebut siyap kanggo ndharat ing bandara Bamenda ing Wilayah Lor-Kulon negara kasebut nalika diserang wong-wong bersenjata.

Pilot kasebut bisa ndharat kanthi aman lan ora ana korban jiwa, ujar maskapai kasebut ing sawijining pernyataan. "Amarga kehebatan kapten, pesawat bisa mlebu kanthi lancar sanajan ana pengaruh ing jajaran pesawat," jarene. Kamerun Airlines menilai kerusakan pesawat kasebut.

Pemberontak separatis ing sisih kulon Kamerun sing nganggo basa Inggris wis nglawan tentara wiwit taun 2017, ngupayakake nggawe negara breakaway sing diarani Ambazonia.

Kamerun Airlines Kamerun, dagang dadi Camair-Co, yaiku maskapai penerbangan saka Kamerun, sing dadi maskapai penerbangan ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov