Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking Jamaica News Breaking News Peru Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Saiki Jamaika minangka negara sing paling nyambung saka Amerika Selatan

Saiki Jamaika minangka negara sing paling nyambung saka Amerika Selatan
ditulis dening editor

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, ngumumake penerbangan anyar saka Lima, Peru, menyang Montego Bay sing diresmekake esuk iki.

Menteri Bartlett lan Menteri Vasquez ngrampungake protokol kasebut ing bandara Lima.

Hub Lima minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Amerika Selatan lan bakal nggawe Jamaika minangka negara sing paling akeh sambung saka Amerika Selatan ing Karibia sing nganggo basa Inggris. LATAM minangka maskapai paling gedhe ing Amerika Selatan.

Penerbangan kasebut bakal diwiwiti kanthi rotasi 3 dina saiki, ana 174 penumpang lan kru ing kapal.

Kanggo warta luwih lengkap babagan Jamaika, monggo klik kene.

Saiki Jamaika minangka negara sing paling nyambung saka Amerika Selatan Saiki Jamaika minangka negara sing paling nyambung saka Amerika Selatan

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.