Airlines Airport Breaking Philippines News Warta Breaking Travel News Keslametan transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Topan Kammuri: Jagad iki Ndedonga kanggo Filipina

Pilih basa sampeyan
Topan Kammuri: Jagad iki Ndedonga kanggo Filipina
kamuro
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Topan Kammuri nyerang Filipina. Yona Smith ngirim ing twitter: "Dhuh Gusti, mangga nunggila karo saben wong sing kena prahara iki lan sungkemi katresnan, perlindungan, lan malaekat-Mu. Ayo padha ngerti ana pirang-pirang yuta kita ing kene sing ndedonga kanggo dheweke lan wong sing dikasihi. "

#Kammuri lemes amarga topan bakal obah mangulon-mangulon ngulon tekan Marinduque. Kondhisi sing mbebayani banget, angin topan lan udan deres uga bisa diarepake #Manila dina Selasa sore ...

Paling ora ana wong sing tilar donya lan luwih saka 217,000 wong ngungsi omah-omahé bahkan sadurunge badai kasebut nyerang provinsi Sorsogon ing Luzon kidul, Senen, wektu lokal. Kutha Manila nundha kerja pemerintah daerah, sementara pejabat berwenang mrentah bandara Manila ditutup suwene 12 jam wiwit 11 esuk dina Selasa. Sekolah ing sebagian besar wilayah ibukota yaiku shu

Turis ing Manila terdampar. Maskapai kaya Cebu Pacific sadurunge ngumumake pembatalan penerbangan menyang Singapura, HongKong, Macau lan Jepang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.