Airlines Airport Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Bandara Prague ngarani British Airways minangka QIRETEST AIRLINE

Prague ngarani British Airways minangka QIRETEST AIRLINE
Bandara Prague ngarani British Airways minangka QIRETEST AIRLINE
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanggo kaping pindho berturut-turut, maskapai internasional paling gedhe ing Inggris, British Airways (BA), wis menang kontes AIRLINE QUIETEST 2019 sing diatur dening Bandara Prague nalika kerja sama karo Prague 6 Kotamadya. Piala kasebut, kanthi bentuk ngelek kaca, diwenehake marang pemenang dening Direksi Bandara Prague lan perwakilan Kotamadya Prague 6, nalika rapat karo Walikota ing kabupaten lan kabupaten kutha. Kontes kasebut, tujuan kanggo motivasi operator udara nggunakake pesawat sing luwih modern lan luwih tenang kanggo ngoperasikake rute saka lan menyang Prague, ngevaluasi, bebarengan karo paramèter tingkat swara nalika teka utawa budhal, kepatuhan trek penerbangan lan panggunaan kapasitas kursi pesawat, yaiku faktor beban. Jangka Panjang, Bandara Prague aktif ing bidang perlindungan lingkungan, ngupayakake, adhedhasar diskusi rutin karo perwakilan wilayah sekitar, kanggo solusi supaya bisa urip bareng. Kontes kasebut dadi salah sawijining alat sing efisien kanggo nggayuh tujuwane.

Kontes tradisional ditindakake sajrone operasi lalu lintas udara paling kuat ing Bandara Prague, yaiku saka tanggal 1 Mei nganti 31 Oktober. Sistem pemantauan TANOS, sing terus-terusan ngukur gangguan lalu lintas udara lan ngrekam lintasan kabeh penerbangan taun kepungkur, digunakake kanggo ngevaluasi kontes kasebut. Sistem kasebut nyakup 14 stasiun pangukuran stasioner lan 1 sing diselehake ing lokasi sing dipilih ing sekitar Bandara Václav Havel Prague kanggo njamin angka informasi sing cukup kanggo pangukuran kasebut.

"Pangurangan swara wis dadi target jangka panjang Bandara Prague amarga operasi bandara lan maskapai duwe pengaruh langsung marang warga bandara ing sakiwa-tengene. Nanggapi masalah kasebut, kita terus-terusan ngetrapake langkah-langkah efektif kanggo mbantu nyuda efek negatif kasebut. Iki kalebu, kayata, sistem biaya kebisingan, sing motivasi maskapai penerbangan nggunakake pesawat sing luwih tenang, langkah operasional kanggo koordinasi gerakan pesawat ing lapangan udara lan nyegah keberangkatan sing ora terkoordinasi nalika jam-wayah wengi uga nyuda rata-rata gerakan pesawat nalika wengi. Kontes Maskapai Sepi Quietest menehi motivasi marang kabeh maskapai penerbangan supaya bisa mbukak rute kanthi pesawat modern lan luwih ramah lingkungan, menehi hadiah kanggo para wong sing ngrewangi nyuda polusi swara, "ujare Vaclav Rehor, Ketua Direksi Bandara Prague.

"Kita mutusake kanggo njupuk peran kanggo nyuda pengaruh lingkungan penerbangan lan nganggep tanggung jawab lingkungan kanthi serius. Kita seneng menang penghargaan bergengsi ing Prague iki kanggo taun kapindho lan terus ngupayakake ningkatake kinerja swara ing jaringan. Kita nyuda gangguan pesawat nganti 10% saben pesawat wiwit 2015 lan mesthi nambah iki dadi 13% ing taun 2020 kanthi macem-macem cara, kalebu investasi ing pesawat anyar sing luwih hemat lan luwih hemat bahan bakar ing armada sing dawa lan cendhak Pesawat Airbus A320 neos, A350, Boeing 787 lan 777-9, lan kanthi modifikasi pesawat sing ana kanggo mbantu nyuda efek swara, ”ujare Andy Kershaw, Manajer Lingkungan ing British Airways.

Sepuluh operator udhara total, sing wis nglayani rute saka Bandara Václav Havel Prague sajrone taun iki, saingan kanggo judhul AIRLINE QUIETEST 2019 ing taun kaping 14 kontes kasebut, yaiku Aeroflot, British Airways, Czech Airlines, easyJet, KLM Royal Dutch Maskapai penerbangan, LOT Polandia Airlines, Lufthansa, Ryanair, Smartwings lan Vueling Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov