24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News Warta Breaking Peru Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Jamaika lan Peru Ndiskusikake Cara Ngiyatake Hubungan Bilateral

Jamaika lan Peru Ndiskusikake Cara Ngiyatake Hubungan Bilateral
Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (kiwa) melu dialog karo Menteri Perdagangan Luar Negeri lan Pariwisata Peru, Hon. Édgar Vásquez Vela ing Lima dina iki. Rapat kasebut dijadwalake penerbangan LATAM Airlines sing wiwitan, sing bakal diwiwiti mengko, antara Lima, Peru, lan Montego Bay, kanthi telung penerbangan saben minggu. Iki bakal nambah jumlah penerbangan saka Amerika Selatan dadi 14, kanthi COPA Airlines saiki ngoperasikake 11 penerbangan mingguan antarane Panama lan Jamaika.
ditulis dening editor

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon Edmund Bartlett, ujar manawa Jamaika lagi diskusi karo Pamrentah Peru kanggo kolaborasi ing bidang kayata pemasaran tujuan, ketahanan gastronomi, olahraga lan ketahanan pariwisata. Iki ditindakake kanggo luwih ngiyatake hubungan bilateral antara Jamaika lan Peru.

Menteri kasebut ngumumake pengumuman kasebut sajrone rapat sarapan ing Lima, Peru, awal dina iki karo pejabat lan perwakilan senior saka LATAM Airlines.

"Dina iki, Jamaika duwe diskusi sing apik banget karo para pejabat ing Peru babagan cara kanggo bisa ngiyatake kolaborasi karo wong-wong mau, saiki kita bakal nampi penerbangan kaping pisanan saka negara kasebut menyang Jamaika liwat LATAM Airlines," ujare Menteri Bartlett.

Penerbangan LATAM Airlines sing bakal diluncurake bakal diwiwiti dina iki, antarane Lima, Peru, lan Montego Bay, kanthi telung penerbangan saben minggu. Iki bakal nambah jumlah penerbangan saka Amerika Selatan dadi 14, kanthi COPA Airlines saiki ngoperasikake 11 penerbangan mingguan antarane Panama lan Jamaika.

"Kita sambung banget karo akeh operator warisan utama kanthi akses menyang luwih saka 200 gerbang. Warta sing apik saka konektivitas iki yaiku pengaturan visa saiki wis beda.

Dadi, wong Amerika Selatan sing pengin marani kita ora usah kuwatir maneh babagan visa; kita duwe 'rezim bebas visa' sing makaryakke karo negara-negara Amerika Selatan, kalebu Peru. Iki minangka pengaturan sing apik lan aku kira waktune pas, "ujare Menteri Bartlett.

Sajrone diskusi kasebut, Menteri Bartlett ngusulake supaya negara kasebut nimbang-nimbang kesepakatan pemasaran bebarengan kanggo promosi tujuan kasebut. Pangaturan iki uga kalebu nyepetake penawaran gastronomi, uga musik lan olahraga.

"Kita uga bisa mikir babagan pengalaman gastronomi saka rong negara kasebut. Kita ngira ana pangarep-arep kanggo kolaborasi ing gastronomi lan supaya bisa ngembangake macem-macem penawaran - bisa uga gabungan. Musik lan olahraga uga dadi pilihan sing kuat amarga musik bal-balan lan musik Reggae dadi produk budaya sing kuat, "jarene.

Menteri kasebut nambahake manawa area kritis liyane sing bisa dipikirake yaiku kolaborasi ing bidang ketahanan pariwisata lan manajemen krisis.

"Kita kudu njelajah luwih lanjut, nggawe ketahanan lan inovasi pariwisata. Kita setuju yen sekolah pariwisata ing Peru bisa kerja sama karo Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Pusat Manajemen Krisis ing Kingston, Jamaika, "ujare Menteri kasebut.

Pusat kasebut, kanthi resmi diluncurake ing 2018, ditugasake nggawe, ngasilake lan ngasilake toolkit, pedoman lan kabijakan kanggo nangani proses pemulihan sawise bencana. Pusat kasebut uga bakal mbantu siyap, manajemen lan pulih saka gangguan lan / utawa krisis sing nyebabake pariwisata lan ngancam ekonomi lan mata pencaharian.

Menteri Perdagangan Luar Negeri lan Pariwisata Peru, Hon. Édgar Vásquez Vela nampi ide kolaborasi karo Jamaika.

"Iki minangka langkah kanggo nambah lan nguatake hubungan bilateral; lan pariwisata minangka kegiyatan utama ing Jamaika lan uga kegiatan utama ing Peru. Iki minangka kegiatan sing ngasilake penghasilan luwih saka njaba Peru, "ujare Vásquez Vela.

Dheweke nambah, "Kita wis ngupayakake supaya bisa njelajah lan nggunakake kabeh kesempatan. Kita sregep kerja keras kanggo ngowahi kahanan lan nggawe pariwisata minangka kegiyatan pertama, amarga demokratis lan kalebu. Akeh kasus, sampeyan ora butuh sumber daya sing akeh, nanging ide sing apik. ”

Kanggo warta luwih lengkap babagan Jamaika, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.