24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kolombia Warta Breaking Ekuador News Warta Breaking Panama Warta Breaking Peru Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta Air Lines lan LATAM kanggo ngluncurake codeshare ing Kolombia, Ekuador, lan Peru

Delta Air Lines lan LATAM kanggo ngluncurake codeshare ing Kolombia, Ekuador, lan Peru
Delta Air Lines lan LATAM kanggo ngluncurake codeshare ing Kolombia, Ekuador, lan Peru
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Delta Air Lines lan LATAM bakal ngluncurake codeshare kanggo penerbangan sing dioperasikake dening afiliasi LATAM tartamtu ing Kolombia, Ekuador, lan Peru diwiwiti ing kuartal pertama 2020, nunggu persetujuan pemerintah sing ditrapake.

Codeshare bakal nawakake tambah tambah konektivitas antara nganti 74 tujuan ing Amerika Serikat lan nganti 51 tujuan ing Amerika Selatan.

Delta ngarepake nggedhekake kesempatan codeshare kanggo nyakup tujuan liyane ing wektu sing cedhak. Maskapai kasebut uga ngupayakake ngenalake timbal balik program flyer lan akses Lounge timbal balik.

"Iki minangka tonggak penting kanggo para pelanggan nalika miwiti kemitraan transformatif antarane Delta lan LATAM sing diumumake awal taun iki," ujare Steve Sear, Presiden Delta - Wakil Presiden Internasional lan Eksekutif - Penjualan Global. "Yen wis temen maujud, kemitraan iki bakal menehi kita kemampuan kanggo nawakake pelanggan sing gegandhengan jaringan lan layanan unggulan ing saindenging Amerika."

Ing wulan September, Delta lan LATAM ngumumake kesepakatan sing bakal nggabungake maskapai penerbangan utama ing Amerika Utara lan Selatan, sing sawise diimplementasikake bakal nawakake opsi perjalanan sing akeh banget kanggo para pelanggan kanthi akses menyang 435 tujuan ing saindenging jagad. Kerjasama sing ditingkatake tundhuk persetujuan pemerintah lan peraturan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov