News

Pulo Pribadi Denis sing dipilih dadi papan selam favorit

seychelles_30
seychelles_30
ditulis dening editor

Minggu Independen sing diterbitake ing Oktober 2010 nyatakake yen "Seychelles minangka salah sawijining tujuan telu ing jagad iki sing terkenal nawakake situs snorkeling sing paling apik," lan Pulau Denis ora gelem

Print Friendly, PDF & Email

Minggu Independen sing diterbitake ing Oktober 2010 nyatakake yen "Seychelles minangka salah sawijining tujuan telu ing jagad iki sing terkenal nawakake situs snorkeling sing paling apik," lan Pulau Denis ora nguciwani.

Mula, tanpa gumun yen jurnalis plancongan Inggris sing misuwur yaiku Pak Varun Sharma saka pertunjukan Inside Luxury Travel, milih menyelam Pulo Swasta ing Denis minangka selam favorit ing taun iki. Video sing njupuk pengalaman jero banyu epik iki bisa dideleng ing situs web acara Luxury Travel (http://www.insideluxurytravel.co.uk/video.html). Video kasebut nampilake balet laguna pulau sing megah lan apik banget sing muter kanthi harmoni sing sampurna, sampeyan mung ngajak sampeyan kanthi gumun.

Banyu pirus ing saubenging Pulo Seychelles Denis ngrampungake panguripan segara eksotis sing dadi lokasi sing cocog kanggo para penggemar snorkeling, renang, lan nyilem.

Ing jero banyu sing dijaga ing pulo kasebut, sampeyan dadi hak istimewa dadi salah sawijining wilayah sing menarik kanggo nyilem ing Seychelles, lan laguna pulau kasebut ora kalah karo akuarium pribadi kanthi ribuan ewu, ngundang sampeyan melu lan ngujo.

Travel Luxury Inside saiki dadi luwih saka 500 yuta omah ing saindenging jagad kanthi penyiar kalebu Channel Travel ing saindenging jagad. Acara kasebut dirancang dening wartawan perjalanan sing misuwur, Pak Varun Sharma. Keahliane, bebarengan karo tim produksi televisi sing menang, menehi akses menyang sawetara lokasi sing paling pribadi lan eksotik ing saindenging jagad. Pulo Pribadi Denis (Seychelles) bangga bisa dadi bagean saka plancongan klasik.

Alain St.Ange, CEO Dewan Pariwisata Seychelles, ujar manawa dheweke seneng banget karo kapercayan kasebut dening Pak Varum Sharma, sing tetep dadi salah sawijining jurnalis perjalanan Inggris sing paling misuwur. "Kita mesthi ngerti manawa nyilem paling apik lan nglangi ing segara biru pirus Seychelles tetep kaya nglangi akuarium, lan kita matur nuwun banget marang Pak Sharma amarga nggawa salah sawijining titik jual sing unik menyang jagad iki umume, "ujare Alain St.Ange.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.