Breaking News Finlandia Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Artis Con nyetel wates Rusia-Finlandia palsu, nuntut ilegal kanggo 'nyebrang'

Pilih basa sampeyan
Artis Con nyetel wates Rusia-Finlandia palsu, nuntut ilegal kanggo nyebrang
Artis Con nyetel wates Rusia-Finlandia palsu, nuntut ilegal kanggo 'nyebrang'
ditulis dening Kepala Editor Tugas

A grifter akal wis nyiyapake 'Rusia- pribadi'Finland tapel wates 'lan ngisi patang wong migran ilegal sing ewonan ewu euro, nggawe dheweke percaya yen nyebrang wates Rusia. Sayange para migran, dheweke langsung dicekel dening pengawal perbatasan Rusia NYATA nalika sawetara wektu mengko.

Kejadian kasebut kedadeyan minggu kepungkur nalika penjaga perbatasan nyekel klompok papat migran ilegal saka Asia Kidul lan pandhuane, uga ujar manawa dudu warga negara Rusia. Layanan Perbatasan Layanan Keamanan Federal Rusia wis ngumumake rincian hubungan sing ora apik saiki.

Nalika katon kaya upaya nyebrang tapel wates kanthi wiwitan, 'pandhuan' kasebut dadi conman. Dheweke nggawe tapel wates Rusia-Finlandia palsu ing alas sing ana ing lemah Rusia, lan banjur nuntun para klien supaya mlaku dawa. 'Pandhuan' kasebut nyoba nggawe perjalanan alas kaya upaya nyebrang tapel wates sing ora sah, lan uga nggawa prahu karet, kanthi pratelan "bisa uga migunani."

Conman nuli mbayar para migran kanggo lelungan - sing umume mlaku-mlaku ing alas - jumlah akeh € 10,000 ($ 11,100). Rencanane pungkasane bakal ninggali para klien ing alas, menehi salam banjur dikirim menyang arah umum Finlandia.

Nglanggar tapel wates kasebut minangka tindak pidana ing Rusia sing bisa nganti nem taun dipenjara. Nanging, amarga ora ana wates nyata sing dilanggar klompok kasebut, para migran lolos kanthi denda lan bakal diusir saka negara kasebut. Conman kasebut tetep ditahan lan diadili penipuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov