24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

7 wong tiwas ing rol bus pariwisata ing kidul-kulon China

0a8_842
0a8_842
ditulis dening editor

CHENGDU - Pitung wong tiwas lan 30 wong liyane cilaka sawise bis pariwisata sing ditumpangi terbalik ing dalan ing wilayah pegunungan China kidul-kulon, ujare pejabat lokal, Sabtu.

Print Friendly, PDF & Email

CHENGDU - Pitung wong tiwas lan 30 wong liyane cilaka sawise bis pariwisata sing ditumpangi terbalik ing dalan ing wilayah pegunungan China kidul-kulon, ujare pejabat lokal, Sabtu.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing cedhak papan wisata Huang Long ing kabupaten Songpan, Prefektur Otonomi Tibetan-Qiang ing Aba, provinsi Sichuan udakara jam 1: 50 sore Setu. Nenem wong tiwas ing lokasi kasebut lan siji liyane tiwas ing rumah sakit, ujare pejabat kabupaten.

Wong-wong sing cilaka kabeh wis dirawat ing rumah sakit nalika polisi nate priksa sebab kedadeyan kasebut, tambah pejabat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.