24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta

Turkish Airlines ngluncurake penerbangan saka Istanbul menyang Rovaniemi, Finlandia

Turkish Airlines ngluncurake penerbangan saka Istanbul menyang Rovaniemi, Finlandia
Turkish Airlines ngluncurake penerbangan saka Istanbul menyang Rovaniemi, Finlandia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Turkish Airlines ngumumake Rovaniemi minangka tujuan nomer loro ing Finlandia sawise Helsinki.

Wiwit tanggal 5 Desember 2019, penerbangan Rovaniemi bakal dioperasikake kanthi kaping telu kaping seminggu saben dina Selasa, Kamis lan Minggu. Tansaya ningkatake armada 348 pesawat, Turkish Airlines nambah tujuane dadi 317 karo Rovaniemi.

Sajrone upacara pesawat perdana penerbangan Turkish Airlines, Orhan Birdal ujar; "Minangka maskapai sing mabur menyang luwih akeh negara tinimbang liyane, Turkish Airlines saiki seneng nambah Rovaniemi menyang jaringan penerbangan, tujuan nomer loro maskapai kasebut ing Finlandia sawise miwiti penerbangan menyang ibukutha negara Helsinki ing taun 1988. Kita bakal ngoperasikake telung penerbangan timbal balik menyang Rovaniemi, salah sawijining tujuan wisata musim salju sing paling populer amarga dadi lokasi utama kanggo nyakseni lampu sisih lor. Minangka maskapai pertama ing njaba Uni Eropa sing duwe jadwal penerbangan menyang tujuan iki lan mung maskapai sing nawakake produk kelas bisnis ing penerbangan menyang Rovaniemi, kita ngajak para tamu saka kabeh jagad ngrasakake kutha khusus iki liwat konektivitas penerbangan sing akeh sing kalebu 317 kutha ing 126 negara. ”

Lampu Polar minangka asil saka interaksi antarane partikel bermuatan saka Matahari lan medan magnet Bumi. Nalika fénoména alam iki kedadeyan ing Kutub Lor, diarani Lampu Lor. Amarga dununge ing garis kutub sisih lor, Rovaniemi dianggep minangka salah sawijining lokasi sing paling apik kanggo nyekseni lampu sisih lor. Macem-macem kegiyatan ing musim salju lan lokasi utamane kanggo ngrasakake lampu sisih lor ndadekake Rovaniemi minangka salah sawijining tujuan wisata musim salju sing paling populer nalika nawakake macem-macem pilihan kanggo para tamu saka saindenging jagad kanthi igloo kaca lan hotel es sing ramah lingkungan.

Jadwal penerbangan Istanbul-Rovaniemi:

Penerbangan Nu. Dina Mangkat Tekan

TK 1749 Selasa IST 09:50 RVN 13:30
TK 1750 Selasa RVN 16:55 IST 22:15
TK 1749 Kamis IST 09:50 RVN 13:30
TK 1750 Kamis RVN 16:55 IST 22:15
TK 1749 Minggu IST 09:50 RVN 13:30
TK 1750 Minggu RVN 16:55 IST 22:15

* Kabeh wektu ana ing LMT.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov