24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Samoa Warta Breaking Tonga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat ngalangi Tonga, ora ana peringatan tsunami

Gempa bumi kuat ngalangi Tonga, ora ana peringatan tsunami
Gempa bumi kuat ngalangi Tonga, ora ana peringatan tsunami
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.0 sing kuat nempuh Tonga saiki. Samoa lan Wallis lan Futuna uga kena pengaruh. Ora ana peringatan tsunami sing diluncurake sawise gempa bumi.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 6 Des 2019 13:04:47 UTC

• 6 Des 2019 01:04:47 cedhak pusat gempa

Lokasi 15.284S 175.119W

Jerone 10 km

Jarak • 160.1 km (99.3 mi) WNW saka Hihifo, Tonga
• 395.3 km (245.1 mi) WSW saka Apia, Samoa
• 485.0 km (300.7 mi) WSW saka T? Funa, Samoa Amerika
• 488.3 km (302.8 mi) WSW saka Pago Pago, Samoa Amerika
• 604.3 km (374.7 mi) ENE Labasa, Fiji

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.4 km; Vertikal 1.9 km

Parameter Nph = 52; Dmin = 390.5 km; Rms = 0.81 detik; Gp = 50 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov