24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Antigua lan Barbuda ngrayakake pahlawan pariwisata ing Black Pineapple Awards

Draft otomatis
Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda (ABTA), Tim Penjualan & Pemasaran AS karo CEO ABTA, Colin C. James
ditulis dening editor

Antigua lan Barbuda ngrayakake sukses taun rekor ing Pariwisata kanthi dadi tuan rumah Upacara Anugrah Nanas Ireng taunan ing New York ing dina Rebo, 4 Desemberth. Penghargaan Nanas Ireng - sing asma kanggo Black Nanas sing mung ditemokake ing Antigua - digawe mung kanggo ngurmati mitra, operator tur, resort, agen perjalanan lan media, sing kerja kanthi rajin lan semangat kanggo promosi Antigua lan Barbuda. Penghargaan Nanas Ireng, dianakake ing Sarabeth's Park Avenue South, dianakake dening Antigua AS lan Otoritas Pariwisata Barbuda (ABTA) sing dipimpin dening Direktur Pariwisata, Dean Fenton lan tamu khusus, CEO ABTA, Colin C. James. Wengi kasebut ngrayakake 40 mitra sing dadi peran penting kanggo mbantu negara kembar kasebut entuk akeh pengunjung ing taun 2019.

CEO ABTA, Colin C. James nuduhake pentinge penghargaan kasebut, "Aku bangga banget yen tekane pariwisata sing ngrampungake rekor Antigua lan Barbuda sing wis ditemokake taun kepungkur - ora ana sing bisa ditindakake tanpa mitra luar biasa ing industri kasebut. Kita wis cukup beruntung bisa ndeleng pariwisata bertahun-tahun kanthi berturut-turut, lan visi kita terus maju lan dadi tujuan perdana ora mung ing Karibia nanging uga ing saindenging jagad. Kita ngerti manawa mung bakal entuk iki kanthi bantuan mitra lan kanca. Penghargaan Nanas Ireng nawakake kesempatan unik kanggo ngucapake 'matur nuwun' marang kabeh wong lan ngrayakake kemenangan kita bareng. "

Kanthi luwih saka 150 pamiarsa ing Undhang-undhang mung undhangan, para tamu ditawani koktail perayaan lan nedha bengi, kanthi musik live lan nari minangka hiburan. Kajaba iku, para tamu diwenehake pijet tangan lan konsultasi pribadi saka Aveda Spa sing disponsori dening Antigua's Sugar Ridge Resort, sing mung duwe Aveda Spa ing Karibia. Para tamu banjur nggawa kanthong hadiah sing nggawa produk Aveda, hadiah Antigua lan Barbuda, lan kesempatan dianugerahi hadiah kampanye media sosial $ 1,000 saka mitra bisnis ABTA: Sugar Mill Estate. Saben tamu tetep ngobrol babagan Antigua lan Barbuda, kanthi informasi luwih lengkap kenapa pulau kembar kasebut dadi tujuan paling apik ing Karibia.

Dean Fenton, Direktur Pariwisata AS ABTA, nerangake kenapa tim ngluncurake penghargaan tahunan, kanthi ujar manawa "Prestasi luar biasa Antigua lan Barbuda sing katon ora bakal bisa ditindakake tanpa dhukungan saka mitra kita sing makili standar paling unggul ing industri lelungan. Ikatan antarane pulau lan mitra lelungan nguatake kita supaya bisa saya kuwat - ing pasar AS lan ing luar negeri. Penghargaan Nanas Ireng ngidini kita ngucapake matur nuwun banget kanggo para tamu lan tamu amarga dedikasi lan kerja kanthi positif kanggo ningkatake negara pulau kembar kanthi positif. Kita seneng bisa mungkasi taun iki kanthi cathetan sing kuat lan ngarep-arep bisa miwiti dasawarsa anyar ing taun sing luwih dhuwur. "

Penghargaan: Lynn Miller - AAA, Iris Citron - Alice Travel, Linda Clark - Alice Travel, Mary Delello - All About Travel, Amy Hiles - All Inclusive Outlet, Lynn Minard - Altour, Roberta Diaz - Apple Leisure Group, Tom Nero & Team - Avenue Travel , Dawn Anderson - Beaches And Beyond Travel, Anna Wells - Blue Waters, Gary Randall - Blue Waters, Robert Papkin - Bob's Ultimate Travel, Mandy Cameron - Carlisle Bay, Carolyn Waffle - Carolyn Waffle Certified Travel, Feona Bailey - Catamaran Resort & Spa, Verna Hartlove - Charm City Travel, Kandi Edelstein - CI Travel American Express, Lilliana Musmanno - Vacations Klasik, Andrew Michellin - Cocos Hotel, Patricia Cooney - Travel Concierge, Robert Sherman - Curtain Bluff, Wendy Eardley - Curtain Bluff, Brianna Kastukevich - Custom Travel , Michelle Thurston - Plancongan Pernikahan Tujuan, Mark Hennigan - Plancongan Dreamers, Rod Hinds - Resor Pulo Elite, Sherrie Ault - Resor Pulo Elite, Susan Hammond - Perjalanan Tanpa Akhir, Kerri Brewster - Escapes Unlimited, T ed Friedli & Team - Excel Travel, Susan Jeske - Nemokake Swarga Karo Sue & Travel Wize, Lindsey Taylor - Group Travel Center Flight, Carol Rice - Frosch Mann Travels, Lian Alston - Generation Al Travel, Heather Travis - Globe Getaway, Natalie Faggianelli - Travel Gramatan, Donna Borrelli - Hamden Travel, Andy Thesen - Hermitage Bay, Karen Bull - Hermitage Bay, Andrea Wolter - Grup Wisata Intoxicking, Jodi Lubin - Tujuan Island, Kim Sheer-Goldstein - Journey's Inc., Beth Mollo - Largay Travel, Bill Lynch - Largay Travel, Molly Suming - Molly's Caribbean, Jill Smith - Moonlight Travel, Ian Fraser - Nonsuch Bay Resort & Spa, Jim Marino - Oyster Bay Travel, Annie Davis - Palm Beach Travel / Altour, Alison Turner - Powell Travel And Tours, Vivian Gringer - Travel Power, Katherine Schweiger - Prestige Travel Group, Kimberly Jacoby - Romantics Travel, Ruby Stanfield & Team - Rubys Travel, Elisabeth "Lili" Richter - Layanan Plancongan Saddle River, Alice Mccalla - Sandal, Gen Edwards - Sharp Travel Int'l, Janet Haber - Travel Simplicity, Debbie Ryan - Springhouse Travel, Roseann Freeman - Spring House Travel, Vernon Jeffers - Sugar Ridge Resort & Spa, Susan Peavey - Susan Peavey Travel, Rufus Gobat - Tamarind Hills Resort & Spa, Heather Coyle - Grup Journey, Sally Jane - Smith & Team- The Travel Smiths, Susan Coulton - Travel Dreams Unlimited, Cookie Carney - Travel Experts, Heather Howard DiPietro - Travel Sales Group, Paula McCarty- Travel Smart With Paula, Marianna Darie - Plancongan Kanthi Marianna, Leslie Kepplinger - Trips Ahoy, Karen Cavadas - Twinsburg Travel & Cruise, Howard Kaplin - Tzell Travel, Marilyn Pires - Tzell Travel, Barry Posner - Liburan & Plancongan Madu, Lila Nicholas - Plancongan Uniglobe, Jennifer Doncsecz & Tim - Liburan Dening VIP, Jacqueline Cort-Thomas - Villas Ing Sunset Lane, Brenda Oneale - Kanthi Destinasi Dering Iki, Devin Joseph - Klub Yacht.

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Milih Penghargaan Perjalanan Dunia 2015, 2016, 2017, lan 2018 Tujuan Paling Romantis ing Karibia, swarga pulau kembar nawakake rong pengalaman unik kanggo para pengunjung, suhu ideal ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing padhang, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing ngombe lan 365 pantai pasir putih lan pasir putih sing nggumunake - siji kanggo saben dina ing taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing: www.visitantiguabarbuda.com Utawa ngetutake kita Twitter. http://twitter.com/antiguabarbuda  Facebook www.facebook.com/antiguabarbuda; Instagram: www.instagram.com/AntiguaandBarbuda

 

Antigua lan Barbuda ngrayakake pahlawan pariwisata ing Black Pineapple Awards

Direktur Pariwisata ABTA, Dean Fenton, Anna Wells saka Antigua's Blue Waters Resort & Spa lan CEO ABTA, Colin C. James

Antigua lan Barbuda ngrayakake pahlawan pariwisata ing Black Pineapple Awards

Penghargaan Nanas Ireng

Antigua lan Barbuda ngrayakake pahlawan pariwisata ing Black Pineapple Awards

Tamu ing Anugrah Ireng Nanas Ireng kanggo Antigua & Barbuda

Antigua lan Barbuda ngrayakake pahlawan pariwisata ing Black Pineapple Awards

Merek Antigua & Barbuda ing Penghargaan Black Nanas

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.