Airlines Airport aviation Plancongan Bisnis Pelayaran Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Keslametan Blanja Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

5 aplikasi lelungan sing kudu ditindakake kanggo liburan musim panas

5 aplikasi lelungan sing kudu ditindakake kanggo liburan musim panas
5 aplikasi lelungan sing kudu ditindakake kanggo liburan musim panas
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi kira-kira 200 yuta wong Amerika ngrancang paling ora siji trip sajrone sasi musim panas sing bakal teka, duwe sawetara trik perjalanan ing lengen sampeyan bakal dadi penyelamat nyata. Priksa manawa kanggo nutupi pangkalan sampeyan: keamanan lan perlindungan teknologi, reservasi sing wis direncanakake, cara kanggo ngobrol karo warga lokal yen lelungan internasional, lan mesthi, ngirit dhuwit nalika sampeyan bisa.

Kanggo ngrampungake perjalanan tanpa stres, konsumen kudu ngerti 5 tren lelungan utama musim iki lan sawetara aplikasi sing apik kanggo didownload kanggo nggawe liburan sampeyan gampang ing musim panas iki:

Tripit

Perencanaan & Peraturan Covid 19

  • Tren kesehatan & regulasi paling dhuwur: pandemi wis nggawe tantangan kanggo ngetutake watesan lelungan COVID-19 sing asring ganti sing beda-beda saka lokasi menyang lokasi.
  • solusi: TripIt bisa ngandhani apa sing bakal dikarepake babagan peraturan Covid 19 sajrone lelungan, kalebu pedoman topeng, pembatalan, mbalekaken, lan larangan lelungan. Aplikasi kasebut uga nawakake informasi babagan paspor kesehatan digital, tingkat infeksi, lan syarat liyane kanggo tujuan lelungan sampeyan. 

Resy

Gampang Kuliner

  • Panganan Top & trtren avel: Miturut Asosiasi Perjalanan AS, 6 saka 10 wong Amerika ngrencanakake lelungan ing musim panas iki, supaya ngamanake leladen restoran bisa uga luwih angel tinimbang ing taun-taun pungkasan. 
  • solusi: Platform manajemen reservasi lan dhaptar tunggu kayata Resy bisa mbantu sampeyan nemokake lan buku restoran nalika lelungan. Nalika lelungan nang endi wae pangguna ora pati ngerti bisa njaluk tren ndhuwur lan saran ing ngendi kanggo Pick meal sabanjuré adhedhasar kapentingan pribadi. 

Google Translate

Komunikasi

  • Tren perjalanan internasional sing paling populer: Yen sampeyan arep lelungan menyang wilayah sing sampeyan ora bisa nganggo basa kasebut, sampeyan bisa uga butuh bantuan kanggo navigasi. Sampeyan mesthi ora piyambak - luwih saka 1 milyar wong wis njaluk bantuan saka aplikasi terjemahan Google kanggo mbantu dheweke ngerti luwih saka 108 basa internasional.
  • solusi: Gampang komunikasi kaya wong lokal yen sampeyan lelungan ing luar negeri. Google Translate ngidini sampeyan nerjemahake teks, dokumen, lan situs web saka basa siji menyang basa liyane. 

Hopper: 

Ngirit ing Expenses 

  • Tren pariwisata paling dhuwur: Travel wis surged ing 2022; miturut analisis Mastercard Economics Institute, yen tren pesenan penerbangan terus kaya saiki, kira-kira 1.5 milyar luwih penumpang ing saindenging jagad bakal mabur ing taun 2022 dibandhingake taun kepungkur.
  • solusi: Aplikasi Hopper bisa mbantu sampeyan ndhisiki wong akeh lan tarif lelungan sing larang. Hopper prédhiksi tiket pesawat nganti 1 taun luwih dhisik, kanthi akurasi 95%, lan nganalisa milyaran rega penerbangan lan hotel sajrone sedina - ngandhani manawa arep lelungan saiki utawa ngenteni mung sethithik. 

Saliyane ndownload aplikasi perjalanan tradisional, sampeyan kudu njupuk langkah kanggo nglindhungi piranti & informasi digital nalika lagi lelungan. 

Awas 

Pangreksan Cyber

  • Tren keamanan ndhuwur: FTC ngelingake lelungan supaya waspada marang penipuan sing gegandhengan karo lelungan online. Contone, panyerang bisa nyoba nyolong kredensial wong lelungan liwat kampanye phishing sing nyamar dadi maskapai, perusahaan kertu kredit, utawa TSA.
  • solusi: Kanggo katentreman, instal keamanan canggih Lookout ing telpon - Lookout bakal kanthi otomatis ngawasi lan ngenali jaringan Wi-Fi sing ora aman uga URL scam ing email, pesen teks, lan ing web lan ngalangi sampeyan saka ancaman sing bisa gawe piala. 
Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar